Lounge adgang ikke længere inkluderet for alle Norwegian premium passagerer

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian tilbyder et economy class og et premium economy class produkt på sine langdistance ruter. Tidligere havde alle passagerer, der havde en billet i premium economy class, adgang til en lounge (hvis tilgængelig i lufthavnen), men ifølge OMAAT er det ikke længere tilfældet for alle premium passagerer.

Norwegian tilbyder to forskellige billettyper i premium economy, nemlig ‘Premium’ og ‘PremiumFlex’. Tidligere havde du adgang til loungen, uanset hvilken type du havde reserveret, men siden den 22. december har du ikke længere adgang til en lounge på ‘Premium’ prisen. Kun ‘PremiumFlex’ inkluderer loungeadgang. ‘PremiumFlex’ er normalt dyrere end ‘Premium’ og inkluderer, som navnet antyder, gratis ombooking og afbestilling.

Hvis du har bestilt en ‘Premium’ billet inden den 21. december 2018, får du stadig adgang til en lounge, hvis den er tilgængelig i lufthavnen. Du skal i det tilfælde bruge en voucher for at få adgang til loungen. Den får du ved check-in. Hvis du har checket ind online, og du flyver uden bagage, skal du alligevel gå forbi check-in skranken for at få udleveret denne voucher. Du skal vise denne voucher ved indgangen til loungen, som dermed giver dig adgang.

Norwegian premium
Norwegian premium produkter ©Norwegian

Premium economy class

Hos de fleste flyselskaber får du ikke adgang til en lounge, når du flyver i premium economy class. Hvis du har en elite status, har du selvfølgelig adgang. Der er undtagelser fra denne regel. For eksempel giver SAS Plus selv uden elitestatus adgang til loungen. Dermed er det stadig et generøst tilbyd fra Norwegian, at inkludere loungeadgang i premium economy class, selvom det nu kun er inkluderet i de allerdyreste billetter.

Nedenfor kan du se en video af denne premium economy class kabine ombord på et Norwegian Boeing 787 Dreamliner.

 

Denne artikel er baseret på en artikel oprindeligt skrevet af Kilian fra vores søsterside Insideflyer.nl.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *