British Airways kommer med forbedringer til deres Premium Economy produkt

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Over det sidste års tid har British Airways investeret ganske meget i deres premium produkter med Business Class i fokus. Nu kommer turen til Premium Economy.

Fokus har indtil videre været lagt på deres Business Class (Club World), hvor de bløde produkt har fået ganske mange forbedringer. Det hele startede i april 2017 ved en presseevent, som InsideFlyer var inviteret med til. Der blev vi fløjet rundt over England sammen med CEO Alex Cruz, hvor han fortalte om planerne for det nye koncept.

Læs mere: Hør hvad Alex Cruz selv sagde omkring investeringerne i deres premium produkter

British Airways har siden lanceringseventen fået et forbedret catering koncept, nye puder og tæpper fra The White Company og forventeligt vil deres nye Business Class sæde blive præsenteret i løbet af 2019.

På sidste Capital Day i november 2018, så var der nyt omkring det nye Business Class sæde, som skal bruges på deres første Airbus A350.

På deres Capital Day blev det præsenteret hvordan udrulningen af det nye Business Class sæde vil forløbe.

 

Forbedringer i Premium Economy (World Traveller Plus)

I går kom British Airways så med forbedringer for deres Premium Economy produkt. Hele 86 langrute destinationer får den 1. og 2. februar ny og forbedret menu. Noget som gør deres nuværende produkt bedre og bestemt noget der ser ud til at være på et højere niveau end hvad for eksempel SAS tilbyder på deres Premium Ecnomy produkt (SAS Plus). Der kommer blandt andet en helt ny menu, som får premiere den 1. februar.

Der kommer også et forbedret menukort. Foto: Nick Morrish/British Airways

Dette er første påvirkning som Peter Lawrance har været med til siden hans skifte fra netop SAS, hvor han var manden bag stort set alle de seneste tiltag på catering fronten. Så ting som Kalix Löjrom, Vintage Champagner, Mikkeller Øl, Morten Heiberg og mange andre ting er noget som vi kan takker ham for. Sidste år skiftede han netop til British Airways med ansvar for blandt andet hele Food & Beverage området og dermed cateringen ombord.

Vi forventer da også at der kommer flere ting fra hans hånd. Så forbedringer på drikkevarerne med øl og champagnen er helt sikkert noget vi snart får nyheder om.

De konkrete nyheder som kom ud i går omhandler følgende forbedringer:

  • Der kommer en 3. valgmulighed ved hovedserveringen
  • Forbedret og større måltid til andenserveringen
  • Forbedret Amenity Kit, pude og tæppe kommer i løbet af foråret
Der kommer et forbedret og større måltid på andenserveringen. Foto: Nick Morrish/British Airways

Den første menu

Den første menu som starter her fra den 1. februar har følgende 3 valgmuligheder:

  • Brasieret britisk oksekød med ovnstegte kartofler og bourguignon sauce
  • Ovnstegt perlehøne med rødkål, grønne bønner, stegte kartofler og en jus med sennep og purløg
  • Rigatoni pasta med cremet hvidløg/urte sauce med porre, græskar og baby spinat
Der er servering på porcelæn og ikke i foliebakker som SAS benytter. Foto: Nick Morrish/British Airways

 

Forudbestil dine hovedret

Når du rejser i British Airways Premium Economy, så har du mulighed for at forudbestille dit valg af hovedmåltid frem til 24 timer før afgang. På den måde er du sikker på at du får dit første valg og hjælper samtidig med at reducere madspildet.

Du kan gøre dette via British Airways hjemmsiden og “manage my booking”.

En enkelt kommentar til artiklens forsidebillede er at der står et plastikglas. For helhedensskyld håber jeg bestemt at dette er en fejl og du får et rigtigt glas. Du får rigtige vinglas og kopper, så hvis der ikke er et rigtig drikkeglas er det lidt skævt ud fra et totalbillede.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *