Norwegian tildeles to finans-priser

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian blev mandag aften tildelt priserne “Årets finansdirektør/finansteam” og “Årets finansaftale”. Priserne er en anderkendelse af selskabets arbejde med at gå fra vækst til lønsomhed.

Norwegian modtog priserne mandag aften ved The Airline Economics Aviation 100 Awards i Dublin.

Norwegians finansdirektør Geir Karlsen tog imod prisen “Årets finansdirektør/finansteam” og hans nærmeste kolleger modtog prisen “Årets finansaftale”, som anerkender den såkaldte “joint venture”-aftale mellem Norwegian og China Construction Bank Leasing International. Hensigten med det fællesejede selskab er at finansiere, eje og udleje fly, som Norwegian har bestilt.

Jeg er glad for at vores team bliver anerkendt for solidt og hårdt arbejde gennem 2019. Det sidste år har været udfordrende, men vi er lykkedes med at iværksætte en række tiltag for at sikre, at vi leverer på strategien om at gå fra vækst til lønsomhed. I 2020 vil vi fortsætte arbejdet med at bygge en stærk, bæredygtig og lønsom virksomhed til vores kunders, ansattes og aktionærers bedste

Geir Karlsen, Finansdirektør i NorwegianHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *