Norwegian forsætter med at udvide i Billund

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian udvider igen programmet i Danmarks næststørste lufthavn med tre nye ruter i vinterhalvåret, og der er både sol og ski på programmet.

Flyselskabet Norwegian fortsætter væksten i Billund Lufthavn og annoncerer i dag tre nye ruter fra den vestdanske lufthavn, der Danmarks næststørste. Det drejer sig om Salzburg i Østrig samt allerede annoncerede Las Palmas og Malaga i Spanien, så der er noget at komme efter for enhver smag. Det betyder, at Norwegian øger antallet af sæder til salg med 58 procent fra Billund i forhold til vinterhalvåret 2018.

Det er godt nyt til især de jyske og fynske rejsende, som endnu ikke ved, hvor vinterferien skal gå hen. Med de nye er destinationer er der rig mulighed for at komme af sted på ski og boltre sig i sne eller til blive varmet op af solens stråler i det sydspanske.

I Norwegian arbejder vi hele tiden på at tilbyde vores kunder de bedste og smidigste rejseoplevelser. Ruterne fra Billund gør det nemt for vores jyske passagerer, der kan flyve direkte til den spanske sol eller de sneklædte østrigske alper. Vi glæder os til at byde dem velkommen ombord.

Magnus Maursund, Senior Vice President Commercial Short Haul

Hver ny rute giver flere arbejdspladser. Siden starten i Billund er der dannet grundlag for 3200 arbejdspladser og Norwegian har åbnet otte nye ruter.

De mange nye ruter med til at skabe øget vækst og beskæftigelse i hele det vestlige Danmark, hvor turisterhvervet har stor vægt. Med de nye ruteåbninger sætter vi endnu mere skub i den udvikling til gavn for os og for de mange små- og mellemstore virksomheder i vestdanske turistbranche, der er afhængige af, at der flyves gæster ind til Billund Lufthavn fra mange dele af Europa.

Magnus Maursund, Senior Vice President Commercial Short Haul

De nye rutelanceringer i vinterhalvåret betyder en stigning i Norwegians sædekapacitet fra Billund Lufthavn på 58 procent sammenlignet med vinteren 2018.

Info om ruterne

  • Billund til Salzburg (SZG) to gange om ugen på onsdage og lørdage. Flyves fra 4. januar til 7. marts.
  • Billund til Gran Canaria (LPA) afgår én gang om ugen på onsdage. Flyves fra 30. oktober til 25. marts.
  • Billund til Malaga (AGP) afgår tre gange ugentligt på tirsdage, onsdage og fredage. Flyves fra 29. oktober til 27. marts

Billetterne til de tre nye destinationer er til salg på norwegian.com/dk/.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *