Norwegian giver mulighed for at købe Priority Boarding

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det norske lavprisselskab Norwegian, åbner nu muligheden for at tilkøbe Priority Boarding på alle billettyper.

Priority Boarding har tidligere været en fordel forbeholdt rejsende på deres Flex billetter. Nu lancerer Norwegian et pilotprogram, som skal gøre det muligt at købe prioriteret ombordstigning på alle billettyper for et mindre beløb.

Muligheden testes ifølge administrerende direktør i Norwegian, foreløbigt på flyvninger fra fire norske lufthavne. Tiltaget vil løbende blive indført i flere lufthavne, som Norwegian finder behov for det. De fire norske lufthavne er henholdsvis Molde, Kristiansand, Haugesund og Ålesund.

Brede Huser understreger at muligheden ikke skal opfattes som et gebyr, eftersom man ikke er tvunget til at betale et beløb oveni sin billet. Tværtimod er det en mulighed for de rejsende som ønsker at komme først ombord, for at betale sig til dette, for blot 5€. Også andre flyselskaber arbejder med dette koncept. Både etablerede netværksselskaber, såvel som andre lavprisselskaber. Tilkøbet kan laves helt frem til 6 timer før afgang.

Norwegian giver modsat sin konkurrent Ryanair, fortsat mulighed for at tage håndbagagen med ombord, selvom man ikke betaler for prioriteret boarding. Dermed kan man altså stadig gøre sig forhåbninger om at der er plads til ens trolley ombord, selvom man ikke betaler de 5€ som det koster at komme ombord først.

Vi ser tiltaget som en positiv mulighed for de rejsende, for at kunne gøre rejsen så komfortabel som mulig, hvis man ønsker at bruge i omegnen af 38 kr. på dette.

Ønsker du at tilkøbe prioriteret ombordstigning, eller at læse mere om konceptet, kan du gøre det på dette link.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *