Norwegian Holiday relanceres – skal give kunderne endnu bedre pakkerejser

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian relancerer nu pakkerejseløsningen Norwegian Holidays sammen med den nye samarbejdspartner TripX. Målet er at tilbyde branchen bedste pakkerejser til de bedste priser.

Næsten 40 millioner passagerer flyver med Norwegian hvert år, og de fleste af dem bor også på hotel. Nu gør Norwegian Holidays det endnu nemmere at bestille ferie ved at tilbyde pakkerejser af bedste kvalitet – både i luften og på jorden.

Eivind W. Christiansen, SVP Digital Innovation & Norwegian Holidays siger:

Norwegian Holidays vil tilbyde de bedste pakkerejser til de bedste priser, uanset om du vil på storbyferie eller til en af de klassiske sydeuropæiske destinationer. Siden 2012 har Norwegian Holidays sendt mere end 100.000 afsted, og nu er det på tide at tilbyde en mere moderne og brugervenlig løsning for at tilpasse os den stigende efterspørgsel. Vi tror, at nye digitale løsninger kombineret med kvalitetsprodukter, både når det gælder fly og hotel, vil bidrage til, at mange flere vil vælge en pakkerejse med Norwegian Holidays, når de skal på ferie, siger.

Som medlem af Norwegian Reward optjener man to procent CashPoints på alle rejser med Norwegian Holidays.

Om Norwegian Holidays

Norwegian Holidays er Norwegians tilbud til de, som ønsker en traditionel pakkerejse bestående af fly og hotel. Når man bestiller pakkerejser med Norwegian Holidays, får man mange fordele: lave flypriser, CashPoints hos fordelsprogrammet Norwegian Reward og pakkerejsegaranti. Kunderne kan vælge mellem de bedste hoteller på over 100 rejsemål i Norwegians rutenet til rigtigt gode priser.

For mere information, se www.norwegianholidays.com.

Om TripX

TripX er eksperter i pakkerejser og er en af de hurtigst voksende rejseselskaber i Norden. TripX har de seneste år udviklet en skræddersyet og moderne IT-platform til pakkerejser og tilbyder i dag rejser til mere end 120 destinationer. Alle hotellerne, som tilbydes af Norwegian Holidays, er håndplukkede og kvalitetssikrede af TripX.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *