SAS EuroBonus kampagne – Spar op til 50% på bonusbilletterne plus et ekstra tip til dig

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Her til morgen vågnede vi op til en ny og spændende EuroBonus kampagne fra SAS. Der er op til 50% at spare på bonusbilletterne og der er meget at spare på hele netværket – vi har endda et tip til at du kan spare endnu mere end hvad SAS fremviser.

Der er mest at spare på rejser inden for Danmarks grænser eller i Norden. Men der er også ganske gode rejse deals at gøre på rejser til USA eller Asien – især hvis du benytter dig af det ekstra tip vi har til dig.

Pointrabatterne kan ses her:

 Ekstra tip til at spare

Det er muligt at spare endnu mere end hvad SAS viser. Det lille simple tip er at du ska bruge og have det såkaldte Mastercard Premium kort og FlyPremium muligheden.

Andre sider har skrevet at det ikke virker, men vi kan bekræfte at FlyPremium virker som det skal. Derfor kan du købe, alt efter dit FlyPremium niveau, SAS Plus eller SAS Business Class billetter til samme pris som SAS Go koster. Dermed bliver det muligt at købe en SAS Business Class bonusbillet til USA eller Asien fra kun  48.000 EuroBonus point – og det er billigt. I nedenstående eksempel er det en Business Class billet til New York,som normalt koster 100.000 EuroBonus point og den kan du i kampagnen få til kun 54.000 EuroBonus point.

Du kan bruge FlyPremium i denne nye EuroBonus kampagne.

Hvis du gerne vil prøve den nye Airbus A350, som SAS sætter i drift den 28. januar 2020, så er der også mulighed for dette i februar måned. En retur til Chicago får du med FlyPremium til 48.000 EuroBonus point i SAS Business Class.

Læs mere om kampagnen her.

Betingelser

Gælder rejser tur/retur med Widerøe eller SAS på SAS Go og SAS Plus, der bookes t.o.m. den 30/6 2019. Rejseperiode: 1/9 2019–31/12 2019. For rejser til/fra USA eller Asien er rejseperioden 1/10 2019–31/3 2020. Antallet af pladser er begrænset. Skatter og afgifter er ikke inkluderet.

Børn får som altid 50% rabat på billetprisen, så det er også med til at gøre bonusbilletterne ganske attraktive.

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

 1. kristian jakobsen siger

  Virker som man skal være mere end alm sas kunde for at kunne bruge dette, jeg for ihverfald ikke rabat på point

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Alle skulle kunne få op til de 50% rabat. Men for at kunne få adgang til FlyPremium, så skal man have et SAS MasterCard Premium. Det er det som giver adgang til de ekstra gode fordele med at kunne bestille SAS Plus og SAS Business Class billetter til prisen for SAS Go.

   • Christian Boed siger

    Jeg tror kun det er EBD og EBP der har adgang til de her, hvor EBG, EBS og EBB nok først får adgang i morgen eller senere i dag. Sådan plejer det at være. Jeg er EBS og har ikke adgang.

 2. Michael Salomonsen siger

  20.000 point til Oslo på en rejse i september – det er der da ikke meget rabat i, så som Kristian siger, der ser ikke ud til at være rabat til almindelige SAS Eurobonus kunder

 3. Esben siger

  Tror heller ikke det virker for basis medlemmer. Har aflyst en bonus rejse for at få denne rabat ,og det ser ikke ud til at virke. Nok en god ide at rette artiklen til…

 4. peter L siger

  Intressant artikel. 54000 SAS points + 311DKK Roundtrip business är en god deal. Jag har suttit och sökt nu en god time. Fortfarande inte hittat en enda % rabatt någonstans överhuvud taget

 5. Peter siger

  Er det någon mer som sett dessa priser ? Inte en rabatt så långt ögat kan nå.

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Vi har en formodning om at det skulle blive tilgængeligt for alle senest i løbet af weekenden og måske allerede torsdag eller fredag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *