Norwegian indkalder til ekstraordinær generalforsamling

Norwegian Boeing 787 Dreamliner

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian har i dag indkaldt til en ekstraordinær generalforsamling den 17. december 2020. Flyselskabet ønsker fuldmagt til at konvertere endnu mere gæld til egenkapital og eventuelt at indhente ny kapital.

Det er ikke uventet at der ville komme en ekstraordinær generalforsamling inden jul. Dette er set ud fra den økonomiske situation Norwegian er i og at de i sidste uge søgte om konkursbeskyttelse i to af deres irske selskaber.

Endnu en skæbnedag er derfor i vente for et gældsplagede flyselskab den 17. december 2020.

Vi har som et mål at sikre at vi får et finansielt stærkt og konkurrencedygtig flyselskab. Det kræver en ny finansiel struktur, en tilpasset flådestørrelse og et forbedret tilbud til vores kunder.

Vi er inde i en krævende situationen, men vi arbejder systematisk med planer som tager hensyn til kunder, ansatte, långivere og vores aktionærere.

Jacob Schram, Koncernchef i Norwegian.

En kommentar til dette fra Norwegian finansdirektør:

Vi har en plan som indeholder forslag om en sammensat pakke af tiltag til vores långivere, kreditorer og interessenter. Dette gælder også til eksisterende og potentielt nye aktionærer, som vil se en helhedsløsning i deres investering.

Geir Karlsen, Finansdirektør i Norwegian.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. Emily Smith siger

    God artikel, og jeg er meget imponeret over denne artikel, lad mig anbefale dette websted til mine venner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *