Norwegian kåret til Europas bedste lavprisselskab

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian blev kåret til Europas bedste lavprisselskab ved “Passenger Choice Awards” i Dublin i tirsdag aften. Det er passagererne, der har stemt på Norwegian.

Der er hvert år mange award shows og mange priser at vinde for flyselskaberne. Airline Passengers Experience Association (APEX) “Passenger Choice Awards” er en af dem, da den er baseret på anmeldelser fra passagererne er den værd at tage et kig på når der sammenlignes flyselskaber.

Det var til Airline Passengers Experience Association (APEX) “Passenger Choice Awards” i Dublin tirsdag aften, at Norwegian blev tildelt prisen for “Bedste lavprisselskab i Europa”.

Passagererne har anmeldt mere end én million flyvninger med fokus på komfort, service, samt underholdning og WiFi ombord.

Norwegians koncernchef Bjørn Kjos siger:

Vi sætter stor pris på denne anerkendelse, specielt fordi det er kunderne, der har givet deres stemmer til Norwegian. Det betyder meget for os, at passagererne værdsætter den gode service, gratis WiFi og vores nye, komfortable og mere miljøvenlige fly. Jeg vil takke alle vores passagerer, der har valgt at flyve med Norwegian og ikke mindst vores hårdtarbejdende og dedikerede medarbejdere over hele verden.

Om Passenger Choice Awards

Passenger Choice Awards blev oprettet af Airline Passenger Experience Association (APEX) for at give flypassagererne mulighed for at sige deres mening. Det er en omfattende kåring, hvor mere end én million flyvninger er blevet anmeldt af passagerer gennem spørgeskemaundersøgelser på nettet.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *