Norwegian kåret til Europas bedste lavprisselskab

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian er i weekenden blevet kåret til Europas bedste lavprisselskab i 2018 af World Travel Awards, som repræsenterer den globale rejsebranche. Dette er den niende pris, som flyselskabet har modtaget i 2018.

World Travel Awards gives til de bedste aktører i rejsebranchen, og det er repræsentanter fra branchen selv, der stemmer på sine favoritter. Det er fjerde gang, Norwegian vinder denne pris.

koncernchef i Norwegian Bjørn Kjos siger:

Tusind tak til alle, der har stemt på os. Denne udmærkelse er med til at anerkende det fantastiske stykke arbejde, som vores 9500 dedikerede medarbejdere gør hver dag, og viser at nye fly, god service og lave priser værdsættes højt, siger koncernchef i Norwegian Bjørn Kjos.

Norwegian har tidligere i år modtaget følgende priser:
– Tre anerkendelser ved Airline Passengers Experience Association’s (APEX) prestigefyldte Passenger Choice Awards. Sammen med en firestjernet rating løb selskabet af med priserne “Bedste Wi-Fi” og “Best Overall Passenger Experience, Low Costs Carrier in Europe”.
– Kåret til “Value Airline of the Year” af Air Transport World, et førende internationalt luftfartsmagasin.
– Kåret til Norges mest innovative virksomhed af det norske Innovationsmagasinet.
– Norwegian Reward vandt to priser ved det prestigefyldte Freddie Awards i USA: “Flybranchens bedste loyalitetsprogram i Europa/Afrika” og “Bedste kampagne i Europa/Afrika”.
– Tildelt “Folkets Rejsebranchepris” ved den norske rejsebranches “Oscargalla”, Grand Travel Awards.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *