Norwegian: Nu kan du selv printe bagage tags ud og slippe for køen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian har igangsat en test, hvor du selv kan printe dine bagage tags uden for selve lufthavnen og på to udvalgte hoteller. Det er rejsende fra Stavanger, som kan prøve dette.

Stavanger Sola lufthavnen, der er Norges 3. største lufthavn, har sammen med Norwegian og firmaet BB Computerteknikk lavet en løsning, hvor en såkaldt Tagomat sættes op på relevante steder for den rejsende. På denne Tagomat kan du så selv printe dine bagage tags ud i ro og mag. I testen er de opsat på følgende steder i og omkring lufthavnen i Stavanger:

 • Kiss & Fly
 • Parkerings pladserne
 • Walkway til terminalen
 • Hotel Clarion Air
 • Hotel Scandic Forum

Det mest interessante er især at der er opsat en Tagomat på hoteller også. I første omgang dog kun på to hoteller. Det betyder at du enten på Hotel Clarion Air eller Hotel Scandic Forum i ro og mag kan printe dine bagage tags ud inden du går i seng, eller når du checker ud fra hotellet. Når du så er fremme i selve terminalen, så kan du gå direkte hen til Norwegians bagdrop for at aflevere kufferterne.

Sådan er Tagomatterne ankommet til Stavanger Lufthavn.
Sådan er Tagomaterne ankommet til Stavanger Sola Lufthavn.

Sådan ser self-service området ud i Stavanger Sola lufthavnen, hvor du efter at have printet dine bagage tags ud blot aflevere dine kufferter:

Det nye self-service området i Stavanger Sola lufthavnen.
Det nye self-service området i Stavanger Sola lufthavnen.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

 1. Henrik Olsen Henrik Olsen siger

  SebastianBruunHvordan afviger det fra de selvbetjeningsautomater, der står i lufthavnene?o_O
  Er det eneste nye ikke, at de også er sat op i hoteller – hvilket vel mest er et spørgsmål om at beslutte det; end det er en teknisk nyhed?

  Det er helt korrekt – det er ikke noget teknisk nyt som sådan – men nyt er det at automaterne er opsat uden for lufthavnens terminal.

  Så vil du have bagage med, så kan du spare tid i køen ved at gøre det før du kommer til lufthavnen.

  Det som vi kan diskutere lidt er om dette kommer for sent i forhold til de mange selskaber (fx. SAS og Lufthansa) som tester elektroniske bagage tags af og dermed helt gøre sådanne automater overflødige:

  View attachment 8164

  Hvad siger I til det?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *