Norwegian melder tæt på udsolgt i påsken

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian melder om færre og færre ledige påskesæder til London, Berlin og en række af danskernes favorit solskinsdestinationer i Spanien. Men der findes stadig gode billetter til en række undervurderede, trendy destinationer, hvor du kan få en forsmag på forår og sommer. Budapest, Dublin og Funchal på Madeira er blandt vejrvinderne i påskeferien.

Påsken nærmer sig med hastige skridt, og for dem, der ikke har bestilt nypræparerede skipister og en hurtig frokost i solskinnet, kan en påskeferie i varmere himmelstrøg være fristende. Men hvis du overvejer at pakke kufferten med solhat og solcreme, bør du bestille hurtigt. Norwegian meddelte allerede i begyndelsen af marts, at ruterne til solskinsdestinationerne er ved at være fyldt op.

Efter, hvad der føles som en ekstra lang vinter, er det ikke overraskende, at mange gerne vil ud og rejse i påsken. Vi ser en særlig stor efterspørgsel på ruter til solrige og varme destinationer. Der er stort set fyldt op, men der er stadig lidt pladser at hente – så vent ikke for længe.

Magnus Thome Maursund, kommerciel direktør i Norwegian.

De ruter, som ifølge Norwegian er mest populære i påsken, er til London, Alicante, Berlin, Malaga og Barcelona. En blanding af storbydestinationer og mere traditionelle sydlige destinationer.

Nye trendsættende destinationer

Hvis du er åben for andre rejsemål end de traditionelle påskedestinationer, ser Norwegian flere nye destinationer, der blomstrer op i påskeferien.

Vi ser, at særligt storbyferier er populære i påsken i år. Mange af disse har betydeligt bedre påskevejr, end vi kan prale af her i Norden. Budapest, Dublin og Funchal på Madeira er blandt højdepunkterne. Der får du både lidt bedre vejr og mange spændende oplevelser – ikke mindst på kultursiden.

Magnus Thome Maursund, kommerciel direktør i Norwegian.

Norwegian har samlet en oversigt over de rejsemål, der ifølge langtidsvejrudsigten kan give det bedste vejr og gode påskeoplevelser

Budapest: Den ungarske hovedstad, der er delt i to af Donau og forbundet af syv karakteristiske broer, byder på kulturoplevelser i særklasse og arkitektur i både gotisk og barokstil. Budapest er blandt andet kendt for sine mange termiske bade og blomstrende gastronomiske scene, hvor et michelin-måltid er til at betale for de fleste. Og så kan Budapest i påsken diske op med op til 18 grader og masser af sol – perfekt til en sejltur op Donau.

Dublin: Irlands hovedstad byder på mange spændende oplevelser. Påsken står også højt på listen over irske helligdage, og der arrangeres en række aktiviteter, markeder og festligheder. Og så er byen hjemstavn for den verdenskendte sorte porter øl Guinness – og i det gamle bryggeri fra 1759 kan du opleve både smagninger og øllens historie. Vejrudsigten forudsiger op til 13 grader og solskin både den første og anden weekend i ferien.

Madeira: Madeiras hovedby Funchal, som ligger på øens sydkyst omgivet af det opalblå Atlanterhav og smukke, grønne bjergsider, er det perfekte mix af storbystemning og storslåede naturoplevelser. Byens kabelbane, tager dig højt over byen, og byder på smukke vandreture langs de frodige bjergsider – og langs Funchals havnepromenade serveres frisk fisk og traditionel, portugisisk gastronomi i topklasse. Vejrudsigten melder fuld sol og 20 grader.

Amsterdam: Den hollandske hovedstad har meget at byde på for de fleste og er også en meget børnevenlig destination. Især kunst- og kulturlivet bør opleves – Amsterdam huser nemlig nogle af historiens helt store; Rembrandt, Van Gogh og Anne Frank. Tag også en gåtur langs byens mange kanaler, hvor de ikoniske, smalle og pastelfarvede huse ligger på ræd og række. Prognosen lyder på op til 13 grader og lidt skiftende vejr.

Wien: Østrigs hovedstad byder på historiske bygninger så langt øjet rækker, og musikhistorien gennemsyrer byen. Hvis du besøger Wien i påsken, er markedet ved Schönbrunn-slottet en populær begivenhed – og så må du ikke snyde dig selv for en tur i Operaen. Temperaturen forventes at nå op på 15 grader med overvejende fint forårsvejr.

Foto: Claus Madsen/BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *