Norwegian modtager deres første 787-9

Norwegian modtager deres første 787-9

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lavprisselskabet Norwegian har onsdag morgen modtaget den første af 30 Boeing 787-9 Dreamlinere, som skal indgå i selskabets langdistanceflåde.

Onsdag morgen landede det første eksemplar af flyet Boeing 787-9 malet i Norwegians farver. Flyet kommer til at indgå i Norwegians langdistanceoperationer, ligesom otte af de lidt mindre 787-8 allerede gør det.

Flyet der i øjeblikket er selskabets største, er blot det første af ialt 30 eksemplarer som Norwegian har bestilt hos Boeing. Norwegian har samtidig bestilling på 100 styks 737MAX og 34 styks 737-800 fra Boeing, imens de har bestilt 100 A320NEO fra Airbus.

”Leveringen af den første 787-9 er en vigtig milepæl i Norwegians globale ekspansion. Flere langdistancefly skaber tusindvis af nye arbejdspladser og gør, at rejsende over hele verden kan se frem til nye destinationer til lave priser. Derudover bidrager nye fly til lavere omkostninger for selskabet og mindre miljøpåvirkning,” siger administrerende direktør Bjørn Kjos.

Ifølge Norwegian skal denne nye flytype flyve ruter for Norwegian til USA, Sydamerika og Sydøstasien i fremtiden. Norwegian flyver på nuværende tidspunkt langruter fra København til New York, Los Angeles, Las Vegas, Fort Lauderdale, Orlando, Puerto Rico, St. Croix og Bangkok. Til foråret åbner de ligeledes en ny rute til Boston.

Norwegians nye fly vil for første gang flyve med passagerer den 27. februar, hvor det vil flyve fra Oslo til Orlando.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Kommentarer

  1. GG siger

    Nu svirede rygterne for et års tid siden omkring en direkte rute til Rio de Janeiro fra Europa, så at Norwegian går ud og udtaler at den skal bruges på Sydamerika ruter, uden at have nogle nuværende, må være en indikation på at det nok ikke ligger så langt ude i fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *