Norwegian øger afgangene til danskernes feriefarvoritter

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Danskerne kan nu se frem til endnu flere afgange til deres foretrukne feriemål i årets sommerperiode.

Malaga, Alicante, Mallorca, Split, Nice og Sardinien er nogle af danskernes foretrukne sommerferiedestinationer. Og der er godt nyt til alle rejseglade, for nu udvider Norwegian antallet af afgange til netop disse rejsemål i sommerperioden 2018.

Hvis man endnu ikke har fået købt flybilletterne til årets sommerferie, er der godt nyt fra Norwegian. Selskabet udvider nemlig antallet af afgange på nogle af danskernes yndlingsrejsemål i denne sommerperiode. De spanske destinationer Malaga, Alicante og Mallorca, samt kroatiske Split, franske Nice og italienske Sardinien får flere afgange og giver dermed endnu flere rejsemuligheder for solhungrende danskere.

kommerciel direktør i Norwegian Thomas Ramdahl udtaler:

Vi er glade for at fortsætte med at udvide antallet af afgange fra Københavns lufthavn til nogle af de destinationer, som danskerne allerhelst vil besøge i sommerferien. Vi glæder os til at byde sommerferierejsende velkommen ombord

I sommerperioden 2018 kan danskerne således flyve med Norwegian direkte fra Københavns lufthavn til de populære rejsemål på følgende dage:
– Split og Sardinien på tirsdage og lørdage
– Malaga på tirsdage, onsdage, torsdage og lørdage
– Alicante på mandage, tirsdage, torsdage, fredage og søndage
– Mallorca på mandage, onsdage og fredage
– Nice på onsdage, fredage, lørdage og søndage

Se mere på Norwegians hjemmeside

Vil du på sommerferie endnu billigere, eller måske endda gratis? Med Bank Norwegians kreditkort optjener du Cashpoints til brug på flybilletter! Læs vores guide her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *