Norwegian overvejer at åbne ruter til Sydamerika

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian Air Shuttles koncernchef Bjørn Kjos er i øjeblikket i Sydamerika for at se på potentielle ruter. Det er Bloomberg News, som skriver dette fredag aften.

Kommunikationschef for Norwegian Air Shuttle, Lasse Sandaker-Nielsen siger til Bloomberg News at der endnu ikke er taget nogen beslutning om nye ruter til netop Sydamerika:

Som et ambitiøst flyselskab med en stor flybestilling, er det ingen hemmelighed at vi vil ekspandere vores netværk på langruterne til andre dele af verden. Og her er Sydamerika bestemt interessant.

Kilder oplyser desuden til Bloomberg News at Bjørn Kjos har været i samtaler med turist og transport ministeren i Argentina, Eduardo Eurnekian. Udover at være minister, så ejer han også firmaet Aeropuertos Argentina, som ejer de fleste af lufthavnene i Argentina.

Bloomberg News skriver at Norwegian Air Shuttle i udgangspunktet vurdere at påbegynde flyvninger til Aeroparque lufthavnen i Buenos Aires. Norwegian Air Shuttle vil også etablere en base i netop denne lufthavn eller i Cordoba, landets andenstørste by.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *