Norwegian med passagervækst i november

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Passagervæksten fortsatte for Norwegian i November og næsten 2,9 millioner passagere valgte at rejse med selskabet. Det betyder, at der er en stigning på 14% sammenlignet med november sidste år.

I alt rejste 2.877.549 passagere med Norwegian i november. Det er 357.329 passagere (eller 14%) flere end samme periode sidste år.
Tallene i måneden er påvirket af overgangen mellem sommer og vinterprogrammet og derudover spiller opstart af flere nye ruter og forøget flyudnyttelse også en rolle i de positive tal. Norwegians passagere flyver også fortsat længere i gennemsnit hvilket selvfølgelig også har betydning for trafiktallene.

Bjørn Kjos, koncernchef i Norwegian udtaler: 

Jeg er godt tilfreds med yield-udviklingen i denne måned. Samtidig er en del ruter fra sommerprogrammet blevet forlænget ind i november, hvilket påvirker belægningsgraden. Vi får først fuld omlægning til vinterprogrammet fra og med januar efter at have lagt juletrafikken bag os.

Norwegian gennemførte 99,2% af de planlagte flyvninger i november. Punktligheden var på 82,5% – en stigning på 2,3% i forhold til samme periode sidste år.

Det spændende bliver at se hvordan disse trafiktal påvirker det samlede regnskab fra Norwegian. Dermed om de 14% flere passagere vil hjælpe med et forbedre regnskab i 4. kvartal og et samlet årsregnskab. Vi forventer forsat at Norwegian kommer ud med et meget presset regnskab for året. Dette også set i lyset af at loadfaktoren faldt med næsten 5%.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. Frank siger

    Intersant som 2 fly medier kan vinkle den samme historie vidt forskelligt. https://www.check-in.dk/markant-fald-belaegningen-norwegian/
    Men efterhånden er jeg ikke længer forbavset over at fly selskaber som reklamer her på sitet får positiv særbehandling og fly selskaber som ikke reklamer her får negativ særbehandling. F.eks. er SAS’s flotte regnskab med bonus til medarbejderne ikke nævnt med et ord her på sitet. https://www.check-in.dk/bonus-til-sas-ansatte-efter-flot-regnskabsaar/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *