Norwegian: Stor stigning i antallet af passagerer i juli

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegians trafiktal for juli viser en fortsat øgning i antallet af passagerer. Efterspørgslen drives af lettelser i rejserestriktioner og karantæneregler, og af at en voksende andel af befolkningen vaccineres. I juli havde Norwegian 33 fly i drift, hvilket er mere end en fordobling siden foregående måned. Ruteudbuddet for efterårs- og vintersæsonen vil også blive øget yderligere for at imødekomme forventet efterspørgsel.

I juli fløj 695.830 passagerer med Norwegian, næsten dobbelt så mange som i samme måned sidste år. Sammenlignet med juli 2020 er den totale kapacitet (ASK) steget med 104 procent og passagertrafikken (RPK) er steget med 124 procent. Belægningsgraden lå i juli på 74,4 procent, hvilket er en stigning på 7 procentpoint sammenlignet med sidste år.

Særligt rejser i det nordlige Norge er steget, og selskabet har øget sin kapacitet for at møde efterspørgslen.

I juli modtog vi det højeste antal billetbookinger, siden samfundet lukkede ned i marts sidste år. Kunderne er klar over, at rejseoplevelsen kan blive noget anderledes, og de er godt forberedt på regler og krav ved både ind- og udrejse.

Vi er glade for at bookingtallene går op igen, og det er godt at se, at mange kolleger, der har været hjemsendte, er tilbage på arbejde. Selvom pandemien langt fra er slut, mærker vi en optimisme, der føles godt efter lang tid med usikkerhed.

Geir Karlsen, koncernchef i Norwegian.

Norwegian havde 33 fly i drift i juli. I alt gennemførte Norwegian 99,8 procent af de planlagte flyvninger i juli, og af disse var punktligheden på 88,3 procent.

Se detaljerne for trafiktallene her:

De kan også hentes direkte fra Norwegian her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *