Norwegians trafiktal fortsætter med at stige i august

Norwegian Boeing 737

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegians trafiktal for august viser en fortsat forøgelse i antallet af passagerer. Antallet af bookinger er også stigende i takt med, at Norwegian udvider sit rutenetværk, at flere vaccineres, og fordi EU/EØS-landene gensidigt anerkender passagerernes corona-dokumentation.

Med baggrund i den øgede efterspørgsel er ruteudbuddet i efteråret forøget yderligere.

Alle, der arbejder i Norwegian glæder sig over den positive udvikling. Det er noget, vi har arbejdet hårdt for. Vi vil fortsætte med at levere gode kundeoplevelser og samtidig arbejde utrætteligt med at holde forretningen så effektiv som muligt.

Geir Karlsen, koncernchef i Norwegian.

I august havde Norwegian 790.220 passagerer, hvilket er halvanden gang flere end samme måned sidste år. Sammenlignet med august 2020 steg den totale kapacitet (ASK) med 129 procent, og passagertrafikken (RPK) steg med 168 procent. Belægningsgraden lå i august på 72,6 procent, hvilket er en fremgang på 10 procentpoint sammenlignet med sidste år.

Baseret på efterspørgslen har Norwegian åbnet nye ruter til destinationer i Europa over sommeren og efteråret. Således kan rejsende fra København i efteråret for eksempel flyve direkte til Cypern, Krakow, Prag, Tel Aviv, Tenerife, Bergen, Amsterdam og 28 andre destinationer. Fra Aalborg er der direkte ruter til Mallorca, Malaga og København, hvorfra der er adgang til det øvrige rutenetværk.

Vi har genåbnet flere ruter, der har været lukket siden pandemien startede. Det er igen muligt at rejse til flere byer i Europa, som Edinburgh, Nice, Stockholm og Lissabon. Vi ved, at pandemien fortsat kan påvirke folks mulighed for at rejse, men den positive udvikling fortsætter, og vi tilpasser os hele tiden til udviklingen.

Geir Karlsen, koncernchef i Norwegian.

Norwegian havde i gennemsnit 38 fly i drift i august. I alt blev 99,8 procent af de planlagte flyvninger i august gennemført, og for disse var punktligheden på 91,9 procent.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *