DAT stifter rejsebureau med det tidligere Atlantis Rejser

Atlantis - Ibrahim Ramadan og Jesper Rungholm

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Dele af det tidligere Atlantis Rejser bliver nu til selskabet Atlantis og får Ibrahim Ramadan i spidsen som direktør og DAT som medejer. Dette oplyser Ibrahim Ramadan på LinkedIn.

Atlantis trækker på flere end 25 års erfaring på det danske rejsemarked som både rejseudbyder og flyselskab. Det tidligere Atlantis Rejser blev etableret i 1994 og blev siden meget populært med flere forbrugerpriser i bagagen. DAT flyver hvert år med 1 million passagerer og har en flåde, der består af mange forskellige typer passagerfly.

Erfaring, kompetence og et højt serviceniveau er kerneværdier for Atlantis. Blandt andet vil Atlantis tilbyde sine gæster at flyve som en VIP på udvalgte ruter med ekstra lækre comfort-sæder og specialmenu på flyvningen.

Sammen med DAT vil vi nu kunne tilbyde gæster langt flere muligheder med gode afgange til populære destinationer, samtidig med at vi holder fast i en god kvalitet på rejsen og et øget fokus på høj service.

Ibrahim Ramadan, direktør i Atlantis.

Atlantis vil tilbyde populære rejser til velkendte destinationer som Sharm el Sheikh og Hurghada langs Rødehavet. Derudover vil man i højsæsoner kunne tilbyde rutefly på udvalgte destinationer. Det vil også være muligt at sammensætte individuelle rejser med rutefly hos Atlantis.

Direktør i DAT, Jesper Rungholm, forklarer her hvorfor, Atlantis var det oplagte valg for DAT:

DAT står allerede på en bred og solid platform med ben i flere dele af flybranchen, og rejsebranchen er endnu et spændende ben for os at udbygge med.

Jesper Rungholm, direktør DAT.

Jesper Rungholm, der også er en erfaren pilot, vil selv flyve ruten København-Hurghada d. 17. oktober 2021. Flyvningen vil være en afskedstur for et fly af typen MD. MD’eren har været med Jesper Rungholm på mange spændende ture i verden, og er kendt som foldboldens foretrukne flyvemaskine. Undervejs på flyvningen vil Jesper Rungholm svare på spørgsmål fra gæsterne ombord.

Atlantis vil i første omgang flyve fra Københavns Lufthavn, men planlægger at flyve fra Aarhus Airport allerede i løbet af i år.

Atlantis lancerer samtidig en hjemmeside med en brugervenlig onlinebooking både på rejser med DAT-fly og andre flyselskaber.

Atlantis er medlem af Rejsegarantifonden i Danmark.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *