Nu bliver det endnu nemmere at tage børnene med i din Norwegian Reward konto

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Sidste år lancerede Norwegian som første nordiske flyselskab Familiekonto i sit fordelsprogram Norwegian Reward. Nu har Norwegian gjort Familiekonto endnu bedre ved at gøre det enklere at optjene CashPoints og bestille nye flybilletter til og fra samme konto.

Imens mange andre flyselskaber har komplicerede regler for både optjening og brug af point er Norwegian Reward nemt gennemskuelig. Et CashPoint tilsvarer én norsk krone og det er derfor ret enkelt at få oversigt over hvor mange point du tjener og hvor mange point du skal bruge for at realisere drømmeferien.

Sådan virker Norwegian Reward Familiekonto

Med Norwegian Reward Familiekonto kan hele familien sammen samle point fra flyrejser, kreditkortbrug, hotelophold og andre Norwegian Reward-partnere. En Familiekonto kan bestå af op til syv medlemmer og du kan invitere hvem du vil, det behøver ikke bare være familie.

Endnu enklere for børn at blive medlem

Frem til nu har alle Norwegian Reward-medlemmer måtte have en e-mail for at kunne registrere sig. Selv om de fleste i dag har en e-mail gælder dette ikke nødvendigvis for husholdningens yngste medlemmer.

Fra og med denne uge kan du nu også tilføje et barn uden egen e-mail i Norwegian Rewards Familiekonto. Du slipper dermed for at oprette en e-mail til barnet bare for at kunne blive Reward-medlem.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *