Nu er endnu en vej til Beirut åbnet – er det et nyt ferieparadis?

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS prøver sig i år med en sæsonrute fra København til Beirut, men de er ikke det eneste selskab der er blevet lune på destinationen

Polske LOT, som er med i samme alliance som SAS; nemlig Star Alliance, prøver i år til med en sæsonrute til Beirut. De har været lidt mere modige end deres skandinaviske partner, og lægger hårdt ud med op til 5 ugentlige afgange til og med oktober. Til sammenligning kører SAS med 1-3 ugentligtlige afgange, til og med september.

Nemmere at komme til Libanon

Med ruteåbningen fra Warzawa til Libanons hovedstad Beirut, bliver det igen nemmere at bevæge sig imellem Skandinavien og Libanon. LOT har nemlig 33 ugentlige flyvninger til København og Billund, og der er dermed rig mulighed for en nem rejse med blot ét stop.

(Foto: Wikimedia commons)

Samtidig udbyder SAS 1-3 ugentlige afgange på forskellige dage, og MEA Airlines tre ugentlige afgange på henholdsvis tirsdage, fredage og søndage. Begge fra København direkte.

Libanon er igen åbent land

Siden 1975 har Libanon været præget af en ødelæggende borgerkrig, og politisk ustabilitet. Meget peger dog på at landet er så stabilt nu, at det er klart til at modtage turister igen. Skal man følge Udenrigsministeriets rejsevejledning skal man dog holde sig til Beirut for at være på den sikre side. Denne by ligger i samme sikkerhedsklasse som f.eks. Hurgada i Egypten, hvor danskerne flokkes på billige charterrejser.

Arkivbillede af Beirut (Foto: Pexels)

Beirut er for den eventyrlystne rejsende, og er specielt attraktiv lige nu, da byen kun modtager 500.000 turister om året. Det er dermed en enestående mulighed for at besøge byen i sin autentiske form , før turisterne for alvor opdager den genåbnede feriedestination.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. Ulrik siger

    Jeg turde ikke flyve med LOT via WAW til destinationer med kun en daglig afgang af frygt at strande i WAW. Jeg har haft 14 returrejser til WAW samt 6 returrejser til polske indenrigsdestinationer det sidste år. Kun en gang fløj vi til tiden (15 minutter forsinket) resten et sted mellem 1- 3 timer forsinkelse. Senest for to uger siden, 2 timer forsinket ned og 2 1/2 hjem.

    Disse forsinkelser betyder ofte “missed connection”, det er til dels til at leve med hvis man når den næste forbindelse samme dag, men hvis man f,eks skal til Beirut eller Narita misser man en dag. Derfor ville jeg aldrig turde bestille en oversøisk tur via WAW med LOT som tingene er lige nu, med mindre man tager afgangen før fra CPH for at være sikker!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *