Ny codeshare aftale mellem Aeroflot og Brussels Airlines

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Brussels Airlines og det russiske flyselskab Aeroflot har lavet en codeshare-aftale for at tilbyde selskabernes kunder flere afgange og mere fleksibilitet på ruten mellem Moskva og Bruxelles.

Det russiske flyselskab Aeroflot og det belgiske flyselskab Brussels Airlines samarbejder om at tilbyde deres kunder flere valg gennem en ny codeshare-aftale. Rejsende kan nu booke billetter til fly mellem Moskva og Bruxelles på tværs af selskaberne.

At booke en codeshare-flyvning betyder, at ruter, der drives af et af selskaberne, kan bookes gennem en af de andre parter i aftalen. Denne codeshare-aftale giver rejsende fra Moskva mulighed for at booke billetter til hele Brussels Airlines netværk. Tilsvarende kan rejsende fra Bruxelles nu vælge mellem ruter fra Moskva til destinationer i Aeroflots rutenetværk. Bagage kan tjekkes ind hele vejen fra afgangslufthavnen til den endelige destination.

Interessant for rejsende fra Billund

Samarbejdet er specielt interessant for rejsende fra Billund, der skal videre med Aeroflot fra Moskva. Brussels Airlines flyver op til 2 gange dagligt mellem Billund og Bruxelles. Det giver rejsende gode muligheder for at finde en passende afgang via Moskva og videre til slutdestinationen betjent af Aeroflot. Og bagagen kan naturligvis tjekkes igennem til slutdestinationen.

Moskva Sheremetyevo International Airport. Foto: svt.aero

Sheremetyevo International Airport, der er Aeroflots hjemmebase og største hub, er bekvemt beliggende i kort afstand fra Moskva centrum. Vi har tidligere anmeldt en af lufthavnens business lounge her

Vi har tidligere skrevet en artikel om, at Aeroflot er Europas mest præcise selskab.

Lige nu flyver Brussels Airlines til Domodedovo lufthavnen syd for Moskva som alle andre selskaber i Lufthansa Group. Men til juni flytter Brussels Airlines til Sheremetyevo lufthavn, der ligger nord for Moskva. Det betyder med andre ord, at hvis du inden lufthavnsflytningen rejser fra Belgien med Brussels Airlines og skal videre med Aeroflot, skal du skifte lufthavn i Moskva. I myldretiden, skal du i hvert fald regne med denne tur kan tage 1½ – 2 timer i bil. Det er dog også muligt at benytte lufthavstog og metro, når du skal fra Domodedovo til Sheremetyevo.

Vil du have EuroBonus bonuspoint?

Samler du på bonuspoint, skal du være opmærksom på, at de 2 selskaber er med i forskellige alliancer. Brussels Airlines er med i Star Alliance (hvor du kan optjene EuroBonus point), mens Aeroflot er med i SkyTeam (hvor også KLM er med). Man kan normalt ikke optjene EuroBonus point, når ruten flyves af et selskab, der ikke er med i Star Alliancen. Derfor skal du tjekke en ekstra gang, hvilket selskab, der flyver på din ønskede billet, før du går i gang med at betale.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Martin Damm Laupstad og bragt på vores norske søsterside

Forsidefoto: Serbuxarev / PixabayHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *