Ny fordel hos Nordic Choice Club

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Nordic Choice Club er som navnet tilsiger, bonus- og fordelsprogrammet til hotelkæden Nordic Choice Hotels, som er kendt for sine hotelbrands som for eksempel Quality Hotels, Clarion Hotels og Comfort Hotels. 

Vi har tidligere skrevet en guide til Nordic Choice Club her på InsideFlyver. Den finder du ved at klikke på dette link.

En ny og interessant fordel som nu er lanceret i dette program, er flere fordele hos lejebilsselskabet Hertz. De store lejebilsselskaber har sine egne bonus- og fordelsprogrammer og Hertz er ingen undtagelse. Deres program hedder Hertz Gold Plus Rewards. Vi har også tidligere skrevet en guide til dette program som du kan finde på dette link.

Nordic Choice Club (NCC) vil matche dit stausniveau hos dem med tilsvarende statusniveau hos Hertz Gold Plus Rewards (HGPR). Så det vil da se således ud.

NCC Blue (laveste niveau) giver dig laveste niveau hos HGPR, Gold

NCC Silver (Kræver 10 nætter) giver det næste niveau hos HGPR, Five Star, (kræver som sædvanligvis  7 x leje af bil om året)

NCC Gold og Platinum (kræver henholdsvis 35 og 70 nætter) giver dig højeste niveau hos HGPR, Presidents Circle (kræver som sædvanligvis  20 x leje af bil om året)

Så har du NCC Silver eller Gold, kan du tage kontakt med Hertz for at få opgraderet dit medlemsniveau som det er vist ovenover.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *