Lær alle tips og tricks på Frequent Traveler University i Berlin – Tilmeld dig nu og få stor rabat

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Frequent Traveler University er tilbage i Europa. Denne gang er det i Berlin, hvor du kan lære alle de tips og tricks, du skal bruge for at kunne få mest ud af bonusprogrammerne ved flyselskaberne og hotellerne. Hvis du tilmelder dig nu kan du opnå stor rabat.

Frequent Traveler University (FTU) bliver afholdt på hotellet Sheraton Berlin Grand Hotel Esplanade, som ligger centralt og godt 1 kilometer fra Berlins Zoologisk Have og Potsdamer Platz.

InsideFlyer DK - FTU - Berlin
Frequent Traveler University i Berlin den 10-12. juni 2016.

Hvis du ikke har hørt om FTU før, så kan vi fortælle, at det er det bedste sted at møde andre frekvente rejsende og dele erfaringerne. Det er også stedet, hvor eksperterne deler ud af deres tips og tricks om at få mest ud af bonusprogrammerne. De eksperterne, som kommer til FTU, har alle stor viden om et eller flere områder, og deler netop ud af denne viden ud i de forskellige sessionerne. 

Så i korte træk kan du lære hvordan du optjener point på den mest optimale måde hos netop det bonusprogram, som passer dig bedst. Efterfølgende hvordan du så bedste bruger disse point bedst muligt til opgraderinger til business class/first class på flyene eller til suites på hotellerne. Dertil lærer du hvad høj status i disse programmer giver af fordele, og hvordan du bedst mulig opnår dette.

Nogle af emnerne som er planlagt og som fangede min interesse er:

  • EuroBonus redemption strategy
  • ITA Matrix: Conception of Mileage Runs Introduction
  • Flight Hacking: Advanced Techniques for Revenue Tickets
  • Luxury in the sky: How to get cheap tickets for the premium classes of Emirates, Etihad and Qatar
  • AAdvantage for Europeans – tips and tricks on how this American frequent flyer programme can be especially useful for point hobbyists and luxury travellers based in Europe!
  • An in-depth look at British Airways Executive Club, Flying Blue and Miles and More
  • Using KVS Tool & Expert Flyer to Search for Fares and Availability (fare construction)
  • Advanced booking techniques for revenue tickets

Du kan læse om hvilke eksperter som kommer her.

FTU i Berlin afholdes fra fredag den 10. juni 2016 og til søndag den 12. juni 2016 ved middagstid. Det hele startes med en cocktail reception fredag aften. Til lørdag sidst på dagen, har du har haft mulighed for at deltage i mange forskellige sessioner, som passer netop dig og dit rejsemønster. Søndag formiddag er der de afsluttende sessioner inden FTU slutter ved middagstid.

Lige nu kan du få 30 dollars i rabat, hvis du tilmelder dig inden den 10. april. Tilmelding kan ske via dette link.

Du skal bruge følgende rabatkode: FTUEUROPEWOW30

samme link er der også mulighed for at bestille overnatning på eventhotellet – dette er dog ikke et krav for at deltage i FTU at man bor på eventhotellet.

Så nu har du muligheden for selv at blive eksperten og udnytte din viden til at konvertere dine hårdt optjente bonuspoint om til en first class billet ud i verden. Snyd dig ikke for denne mulighed.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *