Frequent Traveler University kommer til London

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det virker efterhånden som en evighed siden der blev afholdt et FTU i Europa. Men i år kommer den tilbage! FTU London bliver afholdt den 12. og 13. maj 2018.

FTU står for Frequent Traveler University og en begivenhed som du, som frequent traveler, ikke må gå glip af. FTU er tidligere blevet  organiseret i Amsterdam, Berlin, og Oslo. Sidste gang var i Berlin og var tilbage i juni 2016.

Hvad kan du forvente?

FTU er et unikt event, hvor du som nybegynder kan lære masser om verdenen af frequent travelers, og især frequent flyers. Som miles junkie eller mileage runner, er det hyggeligt at dele erfaringer med andre bonuspoint afhængige med den samme hobby og passion. I løbet af weekenden, kan du stifte bekendtskab med et antal gæstetalere. Talerne vil dele deres viden om optjening af miles og points, bestilling af awardrejser, og hvordan du kan bestille dine hotelovernatinger og flyvninger billigere.

De følgende talere vil holde oplæg:

Hvad koster det og hvad er inkluderet i prisen?

  • Kaffe og te på hele dagen både lørdag og søndag.
  • Buffetlunch og catering breaks begge dage.
  • Internetadgang i mødelokalerne.
  • 2 dage fyldt med foredrag og indlæg.

En billet til hele weekenden koster £249. Resten af januar er der rabat til de hurtige. Hvis du brugere promokoden UKEARLY, får du £30 tilbage. Du kan registrere dig og købe en billet på denne side.

Til at begynde med, skal du registrere dig på ovenstående side.

På betalingssiden, kan du kun vælge mellem USA og Canada som land. Frygt ikke, du kan bare vælge USA som land, en stat, og udfylde en 5 cifret postkode, og din betaling vil gå igennem uden problemer.

Hvor?

FTU London finder sted på Renaissance Hotel tæt på lufthavnen London Heathrow. Hoteller er del af Marriott gruppen. Eftersom overnatninger ikke er inkluderet i adgangbilletten, skal du bestille dem separat. Du behøver selvfølgeligt ikke at bo på netop dette hotel, der er en del andre hoteller i nærheden.

Men organisationen bag FTU, har sikret en god pris for værelserne på konferencehotellet. Det er en såkaldt Frequent Traveler group rate. De kan bestilles indtil den 18. april for overnatninger mellem den 9. og 15. maj 2018.

  • Deluxe Standard £109.00 per room per night based on solo occupancy
  • Deluxe Standard £119.00 per room per night based on double / twin occupancy

Prisen er inklusiv morgenmad, moms, og servicetillæg. Værelserne kan bestilles på denne side.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Lionell Jansen fra vores søsterside Insideflyer.nlHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *