SAS fjerner nu gratis bagage på deres Go Light billetter

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS kom i stilhed i går klokken 16:30 med en meddelse til deres agenter og salgskanaler, at de nu fjerner gratis bagage for deres statuskunder når de rejser på Go Light billetter.

Fra den 7. maj er det helt slut og EuroBonus Sølv, Guld og Diamant medlemmer må, som alle andre, betale for at få ekstra bagage med. Dette er en større ændring i de fordele man som EuroBonus medlem har haft. Tidligere har du kunnet medbringe 1 stykke bagage som sølvmedlem og 2 stykker bagage som Guld eller Diamant medlem.

Pandion medlemmerne vil forsat have denne fordel, men det undre os en del at SAS ikke vælger at Diamant medlemmerne ikke også kunne have beholdt dette fordel.

Ingen overraskelse

Det kommer dog ikke som nogen overraskelse, da SAS blot nu deltager i rækken af flyselskaber, som også gør dette. Disse giver i udgangspunktet heller ikke deres bedste statusmedlemmer mulighed for at medbringe gratis bagage på disse billige billetter. Men reelt – hvor mange – af de bedst betalende kunder rejser på de billigeste billetter. Det sker nok primært når der rejses privat med familien. Det er så også der at fjernelsen af denne bagagefordel, så mærkes mest som noget negativ, da de rammer en personligt.

Nogle af de andre flyselskaber som har gennemført lignende ændringer er:

Du kan undgå gebyret på din næste rejse!

Hvis du er hurtig, så kan du undgå gebyret på bagage på din næste rejse om du bestiller inden i morgen den 25. januar 2018. SAS har givet en meget kort varsel på dette, men trods alt en varsel på 2 dage i dag set fra udgivelsen i går eftermiddag klokken 16:30.

Så hvis du køber Go Light billetter inden i morgen, så vil du forsat slippe for gebyret – også efter den 7. maj.

Det gælder også på langruterne til USA og Asien

Det er netop efter indførslen af Go Light billetterne på langruterne at SAS helt sikkert har ønsket at tilpasse sig de andre på markedet, samt det faktum at der kan tjenes ekstra penge på at sælge bagage til kunderne.

Hvis du opgraderer din Go Light billet til enten SAS Plus eller SAS Business Class, så vil du ikke få mere bagage. SAS skriver at reglerne er at du forsat kun kan tage bagage med i henhold til din oprindelige billet. Så dette skal du være opmærksom på.

Deltag i debatten

Du kan deltage i debatten om denne ændring i fordelene for EuroBonus medlemmerne på vores forum her eller ved at lave en kommentar herunder artiklen.

For hvad tænker du om dette – er det ok?Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Trackbacks & Pingbacks

  1. SAS Now or Never: billige billetter til Asien frem til midnat - InsideFlyer DK siger

    […] Har du enten et EuroBonus Sølv, Guld eller Diamant medlemskort, så kan du alligevel tage indchecket bagage med i henhold til dine normale statusfordele. Så et EuroBonus Sølv medlem kan tage et stykke bagage med på en SAS Go Light billet. Dette er sidste chance i aften for dette, da SAS i denne uge valgte at fjerne denne fordel fra deres EuroBonus medlemmer. […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *