Ny kampagne giver endnu en grund til at overveje Alaska Airlines Milage Plan

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Alaska Airlines Mileage Plan er på banen med en ny kampagne som giver ekstra optjening af bonuspoint på rejser til og fra Nordamerika. Det som gør denne kampagne ekstra attraktiv er, at den først og fremmest kommer de som rejser på billige flybilletter til gode.

Det er ikke hver dag vi skriver om Alaska Airlines Mileage Plan, men måske burde vi gøre det oftere. Det kan virke som et lidt obskurt bonusprogram, men det kan faktisk være et godt alternativ for mange rejsende. Programmet giver dig nemlig en ganske generøs optjening af point hos flyselskabets mange partnere, på tværs af de traditionelle alliancer. Ofte er optjeningen ligeså god eller bedre end partnernes egne bonusprogrammer. Derudover kan du ofte bestille bonusrejser i Business eller First Class til en bedre pointpris end du kan når du bruger flyselskabets eget bonusprogram.

Fotokredit: Alaska Airlines.

10.000 miles tur/retur til Nordamerika

Betingelserne for den seneste kampagne er enkel. Rejs mellem Nordamerika og et hvilket som helst andet kontinent, med en hvilken som helst af Alaska Airlines partnere, og optjen 5.000 Alaska Miles. Nordamerika er her defineret som USA, Canada, Mexico og Caribien.

Det som gør denne kampagne særlig interessant for de som flyver på billige billetter er, at der ikke er tale om en bonus som kommer oveni den almindelige optjening. Du optjener mindst 5.000 Alaska Miles uanset billettype. Det betyder at jo dårligere optjening din billet i udgangspunktet giver, jo mere vil du få ud af for kampagnen.

Lad os for eksempel sige, at du flyver British Airways på billigste billettype mellem London og Boston. Den tur vil normalt give dig beskedne 1.628 Alaska Miles (eller Avios). Med denne kampagne vil den samme flyvning give dig 10.000 point tur/retur.

Kampagnen gælder for flyvninger mellem 1. marts og 31. december 2020. Du finder en fuldstændig oversigt over betingelserne på Alaska Airlines’ hjemmeside.

Hvem kan jeg flyve med?

Alaska Airlines Mileage Plan samarbejder med både store og små flyselskaber, både i og udenfor de tre store alliancer.

Fotokredit: Alaska Airlines.

Alaska Airlines Mileage Plan lader dig optjene point hos alle selskaber i oversigten ovenfor. Derudover kan du også konvertere point fra blandt andet Marriott Bonvoy, og programmet har løbende kampagner som giver bonusser eller lader dig købe point på ekstra favorable vilkår. Dette er absolut et program vi skal være mere opmærksomme på fremover

Oprindeligt bragt af Martin på vores norske søster site.

Fotokredit: Alaska Airlines.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *