Ny og større Finnair lounge i Helsinki Lufthavns Schengen-område

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Den 9. juli 2024 åbner den nye og større Finnair Lounge i Helsinki Lufthavn. Loungen ligger i lufthavnens Schengen-område og har plads til 440 gæster, der kan nyde områdets afslappende atmosfære og nordiske design.

Det finske flyselskab Finnair har gennem de seneste år investeret i kundeoplevelsen både ombord på flyene og i Helsinki Lufthavn, hvor flyselskabets nye lounge åbner den. 9. juli 2024. Den nye Finnair Lounge ligger i lufthavnens Schengen-område tæt på Gate 21A, og den er designet ud fra et ønske om at tilbyde de rejsende et område med enestående komfort og bekvemmelighed i lufthavnen.

Vi er glade for at kunne annoncere åbningen af vores nye Schengen-lounge, som giver vores rejsende endnu mere plads og komfort inden afgang. Med udgangspunkt i feedback fra vores Finnair Plus-medlemmer er loungen indrettet med et eksklusivt Finnair Platinum Corner for Finnair Plus Platinum- og Platinum Lumo-medlemmer.

Robert Lönnblad, Markedsdirektør for Europa og ansvarlig for forretningsrejser hos Finnair.

Rejsende med billettyperne Business Class Classic og Flex samt Finnair Plus Gold-medlemmer har adgang til den nye Finnair Business Lounge. Adgang til loungen kan også tilkøbes under billetkøbet, via ’Manage booking’ eller gennem Finnair-appen.

Med sit større omfang kan den nye Finnair Lounge rumme op til 440 gæster, hvilket er 150 mere end den nuværende lounge. De forskellige områder i loungen er tilpasset til forskellige behov og aktiviteter som spisning, arbejde, afslapning og mulighed for at bruge tid sammen med sine rejsepartnere.

Robert Lönnblad, Markedsdirektør for Europa og ansvarlig for forretningsrejser hos Finnair.

Loungen er designet med Studio Joanna Laajisto i spidsen, som har fået til opgave at indfange essensen af norden med en fredfyldt, naturlig og indbydende atmosfære. Det finske landskabs ro bliver afspejlet i loungens trækonstruktioner, bløde former og varme farver. Møblerne er fra anerkendte nordiske designere som Artek, Nikari og Gubi, og loungen byder på en spektakulær udsigt til lufthavnens landingsbaner. 

Kilde: Pressemeddelse
Foto: Finnair / PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *