Ny Skyteam lounge i Vancouver annonceret

Skyteam lounge

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fordelen med luftfartalliancer er at kunne levere en mere ensartet oplevelse for passagerene. Alliancerne er derfor begyndt at operere flere og flere lounger i eget navn. Især Skyteam udvider kraftigt. Den nye gren på stammen bliver en ny Skyteam lounge i Vancouver.

Lige nu er der allerede ekslusive Skyteam lounger i Dubai, London, Istanbul, Hong Kong, Sydney og Beijing. Det er mere end OneWorld eller Star Alliance, som SAS er medlem af. I slutning af året kan en ny Skyteam lounge i Vancouver blive tilføjet til listen, fortæller direktøren for Skyteam, Perry Cantarutti, på IATA konferencen i Cancun. Det bliver den første “egne” lounge i Nordamerika.

Adgang

Skyteam lounger et tilgængelige for rejsende på First og Business Class, samt Elite Plus medlemmer som rejser i Economy Class med et af alliancen’s medlemmer. Det er ikke overraskende at Vancouver er valgt som næste lokation. Hele 9 Skyteam medlemmer flyver til byen: Aeroméxico, Air France, China Airlines, China Eastern, China Southern, Delta, KLM , Korean Air og Xiamen Airlines. Lige nu kan rejsende med disse selskaber bruge Premium Lounge i Vancouver.

Skyteam lounge i Dubai
Skyteam lounge i Dubai
Der er endnu ikke offentliggjort detaljer om indretning og faciliteter. De fleste Skyteam lounger har dog et ret ens – moderne og stilfuld – design med samme egenskaber. Der kan for eksempel nævnes en levende væg, business center, tv-stue, brusebade, bar og varme og kolde retter.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.nl

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *