Nyd sommeren i København på et Arp-Hansen hotel

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

København har en masse at byde på om sommeren. Forhåbentlig bliver det muligt at udnytte mulighederne i år. Arp-Hansen hotel kæden gør deres for at lokke dig til hovedstaden med en ny sommer kampagne.

Kampagnen gælder for ophold på tre af kædens hoteller og for 4-nætters ophold. Parkering er inkluderet, så du skal ikke bekymre dig om, at lede efter en parkeringsplads i det centrale København.

Vælg mellem tre centralt beliggende hoteller

Du kan vælge mellem tre gode og centralt beliggende hoteller:

4-stjernede The Square
Den centrale placering lige ved Rådhuspladsen gør, at du er tæt på det hele, og vil mærke byens liv fra det øjeblik, du træder ud på fortovet. Der er dog en helt særlig ro på hotellet.

4-stjernede Imperial Hotel
Her er du tæt på masser af restauranter og caféer, shopping muligheder, biografoplevelse og meget mere.

4-stjernede Copenhagen Island
Det unikke ved Copenhagen Island er den smukke udsigt til Københavns havn. Hotellet er desuden placeret et stenkast fra Kødbyen og du har havnebadet lige uden for døren.

Fotokredit: Arp-Hansen Hotel Group.

Ekstra god deal hvis du rejser som familie

Priserne starter ved dkr. 1.450 per person i delt dobbeltværelse. Er I eksempelvis en familie på to voksne og to børn der rejser sammen, er prisen per person dkr. 1.225. Prisen inkluderer følgende:

  • 4 nætters ophold
  • Ophold i et Standard værelse (eller bedre)
  • Morgenmadsbuffet
  • Parkering

Det er værd at nævne, at en familie på fire faktisk bliver tildelt to værelser (så tæt på hinanden som muligt) – uden merpris.

Du kan bestille ophold i perioden fra 25. juni til og med 8. august 2021 og du kan gratis ændre eller annullere din reservation indtil kl. 12. på ankomstdagen.

Ophold bestilles via dette link.

Kilde og fotokredit: Arp-Hansen Hotel Group.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *