Nye tal: a&o Hostels oplever øget aktivitet i Danmark

a&o Hostels København

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Rejsende fra ind- og udland viser igen masser af interesse for a&o Hostels i Danmark. 

Sådan lyder meldingen fra a&o Hostels Managing Director i Danmark, Kasper Rønnow. 

Vi ser store stigninger i antallet af værelsesbookinger og forventer, at tendensen fortsætter sommeren igennem.

Vi oplever i øjeblikket en voksende efterspørgsel på alle lokationer i kæden. Det gælder også dem i København, som er en uhyre eftertragtet rejsedestination. Uge for uge stiger antallet af værelsesbookinger og dermed omsætningen i København.

Kasper Rønnow, Managing Director for a&o i Danmark.

a&o Hostels er Europas største kæde af økonomihoteller med i alt 40 hostels fordelt på 24 byer i 9 lande, herunder to hostels på henholdsvis Nørrebro og i Sydhavnen.

Ifølge a&o Hostels er det samlede salg i kæden steget 20 procent i forhold til uge 23. Det gør sig også gældende i Danmark, og a&o i Danmark følger det samme øgede aktivitetsniveau, som ses i resten af kæden. Her er omsætningen øget med 185 procent sammenlignet med april. Samtidig kommer der i øjeblikket markant flere forespørgsler om overnatningsmuligheder fra interesserede rejsende.

Rødglødende telefoner

a&o Hostels hjemmeside fik i forrige uge 32 procent flere besøgende i forhold til ugen før. Telefonomstillingen modtager i øjeblikket 60 procent flere opkald dagligt sammenlignet med for en måned siden, hvilket svarer mere end 1.000 ekstra opringninger om dagen.

I samme periode har medarbejderne modtaget 50 procent flere mails sammenlignet samme tidspunkt sidste år. I første uge af juni modtog kædens chatbot 200 stillede spørgsmål om dagen, hvilket var 25 procent mere end i ugen før.

– Når man lægger disse informationer sammen, fortæller det, at de rejsende for alvor er begyndt at vende tilbage. Det er vi meget glade for.

a&o Hostels henvender sig især til unge og familier med børn, der vil på storbyferie og samtidig bo billigt samt tæt på centrum og offentlig transport. Med sænkede rejserestriktioner og flere vaccinerede herhjemme og i udlandet forventer vi, at tendensen for flere bookinger fortsætter sommeren ud i København, hvor vi typisk har rigtig mange rejsende.

Kasper Rønnow, Managing Director for a&o i Danmark.

Ifølge a&o’s egne oplysninger foretrækker danske rejsende at tjekke ind på a&o’s hostel på Nørrebro, mens a&o i Sydhavnen er mest populært blandt tyskere.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *