Nyhed: Etihad Airways tillader nu at du tager alle dine elektroniske enheder med ombord igen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Etihad Airways har nu løst problemet med det igangværende forbud mod elektroniske enheder. Så skal du rejse fra Abu Dhabi og til en af deres amerikanske destinationer, kan du nu have din bærbare computer med ombord.

Måden som Etihad Airways har valgt at løse det på er, at der nu laves amerikansk immigration i Abu Dhabi. Det er en aftale, hvor US Immigration and Customs fortages i afgangslandet. På den måde vil flyet ved landingen i USA blive betragtet som et indenrigsfly og dermed slipper du for at stå i kø i USA, som du kender det fra rejser til USA fra Danmark.

Det har været på tale at Oslo og Stockholm, skulle have samme ordning. Dette forventes at træde i kraft inden for 1-2 års tid.

Alt elektronik er nu tilladt at tage med ombord på rejser fra Abu Dhabi og til USA med Etihad Airways.

Så lufthavnen i Abu Dhabi har for at få dette til at ske oprettet en aftale med US Immigration om at der er amerikansk personale fast i lufthavnen.

Mon ikke vi snart set at Dubai (Emirates) og Doha (Qatar Airways) følge efter med samme tiltag. Ellers har Etihad Airways lige pludselig fået en klar fordel med rejsende til USA via Mellemøsten.

Der kommer nok flere stramninger på dette område og stramninger som sikkert vil ramme alle, som rejser til USA. Så vi forventer klart at vi ser stramninger i Europa på et senere tidspunkt.

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *