Nyhed fra Apollo – åbner for rejser til byen Plakias på Kreta. Perfekt for børnefamilierne

Alegria Beach Resort

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Apollo lancerer denne sommer et helt nyt rejsemål på Kreta – nemlig byen Plakias på Kretas sydkyst. Plakias er en lille, rolig og charmerende by, der trods sin størrelse også byder på storslåede naturscenerier, med områdets flotte bjerge, dybe kløfter, frodige dale og et azurblåt hav.

På Plakias indvier Apollo sit nybyggede hotel: Alegria Beach Resort – som samtidig tilføjer et helt nyt hotel til Apollos populære portefølje af familiehoteller under Mondo Family konceptet. 

Den græske by Plakias, der er beliggende på Kretas sydkyst, syd for Rethymnon, henvender sig med sin fine strand og rolige omgivelser til både til familier og rejsende, der elsker Grækenland. Den lokale græske stemning, de få turister og den brede strand i Plakias, bidrager til byens særlige charme. Området er også oplagt for naturelskere, da det byder på fine vandremuligheder og samt skønne snorkling- og dykkeroplevelser.

Der vil være en overdækket børnepool på Alegria Beach Resort. Foto: Apollo

Plakias ligger på den uberørte sydlige kyst på Kreta. Med sin fine beliggenhed ved Det Libyske Hav er Plakias en perfekt destination, for alle som ønsker at opleve den lokale græske hverdag, nyde forfriskende svømmeture i havet og den storslået natur. Med landsbyens charme og vores nybyggede hotel Alegria Beach Resort har destinationen alt det der skal til for at blive en ny feriefavorit blandt danskere.

Glenn Bisgaard, Salgsdirektør i Apollo Danmark.

Åbner nyt familiehotel

Alegria Beach Resort – Apollo Mondo Family – har en dejlig beliggenhed lige ved stranden, og det er fantastisk for alle og specielt for børnefamilier. Hele hotellet udstråler æstetik, moderne komfort og afslapning. Mondo Family betyder også sjove aktiviteter for børn som bl.a. børneklubben med maskotterne Polly & Mino og svømmeskole. Derudover tilbydes alle gæster også et stort ugentligt program med gruppe træning og daglige yogasessioner.

Alegria Beach Resort
Alegria Beach Resort – Foto: Apollo

Vi fejrer lanceringen af Alegria under to sjove åbningsuger i juni. Her vil der være fokus på bl.a. ægte græsk mad af den anerkendte græske kok Mirsini Lambraki, kretensisk musik, liveoptrædelser med moderne græsk populærmusik og traditionel folkedans.

Glenn Bisgaard, Salgsdirektør i Apollo Danmark.

De to åbningsuger foregår i perioden 14. juni – 27. juni 2021. 

Nogle værelser kan have delt eller privat mini pool. Foto: ApolloHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *