Nyhed: RCCL tilbyder nu krydstogter til fantastiske Cuba

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi har tidligere skrevet om at krydstogter til Cuba var i støbeskeen. Nu har Royal Caribbean Cruise Lines (RCCL) lagt krydstogter til salg fra havnene Tampa og Miami. Foreløbig er det kun programmet for april og maj 2017 der er lagt til salg.

I hovedstaden Havana består bybilledet af velbevarede bygninger fra kolonitiden, gamle amerikanske biler fra 50´erne og pulserende musik. Det hele krydres med lugten af cubanske cigarer. På hvert et gadehjørne høres salsa- og mamborytmer, noget som forstærker indtrykket af livsglæden på den blomstrende og kulturrige ø.

cuba_royal_sigar_1600x900-768x432

Følg i Hemingway´s fodspor og besøg La Bodegita del Medio, hvor du med fordel kan bestille en traditionel Mojito. Læg også vejen forbi en af de mange musikcaffeer i byen og du vil næsten være garanteret at opleve den pulserende musik som karakteriserer Havana.

Empress of the Seas® – Foto: Royal Caribbean Cruise Lines
Empress of the Seas® – Foto: Royal Caribbean Cruise Lines

Skibet der bruges til Cuba

Ombord på Empress of the Seas®  finder du en afslappet, uformel atmosfære kombineret med klassisk stil og en førsteklasses service. Du er garanteret underholdningstilbud i massevis – her findes blandt andet klatrevæg, svømmebassin, boblebad og udendørs basketballbane. Derudover er skibet udstyret med RCCL´s populære spa- og træningscenter, mange restauranter og hyggelige barer.

Læs mere om cruises og skibet her.

Oprindeligt udgivet af Peter Fox på InsideFlyer.noHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *