Ural Airlines fordobler på Kastrup i sommerprogrammet 2017

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Flyselskabet Ural Airlines fordobler sin kapacitet på Københavns lufthavn, Kastrup, i sommerprogrammet 2017. Selskabet har i dag en ugentlig afgang mellem København og Ekaterinburg i Rusland.

Fra 19 maj 2017, vil det være mulig at rejse mellem Ekaterinburg og København 2 ganger om uge. Selskabet benytter en Airbus A320 på ruten med 12 sæder i Business Class og 144 i Economy.

Ruten betjenes mandag og fredag. Begge dage flyves fra Ekaterinburg 9.00 med ankomst i København 10.25. Flyet returnere fra København knap en time senere med ankomst i Ekatenrinburg kl. 18.25. Da der er 3 timers tidsforskel mellem København og Ekaterinburg, tager turen godt 4 timer.

En returbillet på økonomiklasse kan fås fra knap 2.700 kroner.

Den direkte rute er både hurtigere og oftest billigere end alternativerne med mindst en mellemlanding, som eksempelvis med Aeroflot (med mellemlanding i Moskva), Finnair (med mellemlanding i Helsinki) eller Czech Airlines (med mellemlanding og relativt langt ophold i Prag).

cph-svx

Om Ural Airlines

Ural Airlines (U6) er et af de 10 bedste selskaber i Rusland, med et godt udbygget netværk og knudepunkter i Moskva, Domodedovo Airport og Ekaterinburg, Koltsovo Airport (SVX). Selskabet er kendt for at være en stabil og pålidelig partner.

U6 betjener mere end 100 destinationer i Rusland, CIS (9 tidligere republikker i Sovjetunionen) og andre lande. Ifølge selskabets hjemmeside, havde U6 i 2013 4,5 millioner passagerer. Den årlige vækst er ca. 40%.

Selskabet har sit eget bonus program, hvor optjente point umiddelbart kan bruges som rabat på den næste billet, der købes til en af selskabets ruter.

Selskabet er medlem af den internationale sammenslutning af flyselskaber IATA og er certificeret i sammenslutningens Operational Safety Audit. Desuden er U6 med i flere af IATAs aftaler om håndtering af billetter og betalinger.

Siden februar 2013 har Ural Airlines brugt verdens førende bookingsystem Amadeus.

Om Ekaterinburg

Jekaterinburg (Екатеринбург) er Ruslands 4. største by, og er det administrative center i Sverdlovsk regionen.

Mellem 1924 og 1991 hed byen Sverdlovsk (russisk: Свердло́вск), efter bolsjeviklederen Jakov Sverdlov. Byen ligger på østsiden af Uralbjergene, og er et vigtigt industrielt og kulturelt center.

Indbyggertal: 1.350.136 (jævnfør folketællingen i 2010).

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Peter Fox fra vores norske søsterforum, InsideFlyer.no

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *