Nyt hotel: Me and all hotels Hannover

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Kæden “me and all hotels” har lige åbnet kædens tredje hotel i Hannover. Det er et friskt og ungdommeligt supplement til byens eksisterende overnatningstilbud.

Den tyske by Hannover er hovedstad i delstaten Niedersachsen. Byen har knap 550.000 indbyggere – og Udenrigsministeriets rejsevejledning har derfor ingen forbehold mod at du overnatte dér. Hannover har et rigt kulturliv og kunne være oplagt rejsemål for en forlænget week-end. Byen ligger 150 km syd for Hamborg – og kan derfor let nås med bil eller tog fra Danmark. Og når flytrafikken igen åbner op, har du også denne mulighed.

Sidste uge åbnede “me and all hotels Hannover”. Det er et frisk pust til det ellers temmelig konservative hotellandskab i Hannover. Hotellet ligger centralt på Aegidientorplatz. Det er moderne indrettet med praktisk designede værelser og et godt barkoncept.

Velkommen til “me and all hotels Hannover”

Den ny kæde “me and all hotels” har nu åbnet sit tredje hotel. Hotellet ligger i en historisk hjørnebygning på Aegidientorplatz og har dermed fået en rigtig god beliggenhed i centrum. Den gamle bygning har tidligere huset en af Tysklands største banker. Foruden 165 værelser har “me and all hotels Hannover” en stor lounge. Den har rå murstensvægge, store buede vinduer og en urban industriel stil. Både hotellets gæster og indbyggerne i Hannover er velkomne i loungen og dens bar.

Værelset

Hotellets 165 værelser er fordelt på 146 business- og 19 superior-værelser. Hotellet er indrettet i en gamle bygning og derfor har værelserne måtte indpasses i den eksisterende konstruktion. Resultatet er, at værelserne ikke er ens. De varierer i størrelse fra 14 til 23 kvadratmeter. Alle værelser på “me and all hotels Hannover” har en behagelige boxmadras, et badeværelse med bruser, espressomaskiner og et tv, hvor du også kan streame på dine egne abonnementer. Netflix og Amazon Video er installeret. Hvis du vælger et business værelse, vil du også have mulighed for tidlig indtjekning og sen udtjekning. Og i den gratis minibar venter en lille gin.

Man ser på udsmykningen at “me and all hotels” har en lidenskab for musik. Det ses især på de store billeder af kunstneren Kai Schäfer. Disse har fællebetegnelsen “Worldrecords” og viser grammofonplader udgivet af forskellige store musikere, sangere, grupper og DJs fra Hannover. I Danmark kender vi nok bedst gruppen Scorpions (og deres store hit “Wind of changes”). Scorpions kommer naturligvis fra Hannover.

Andre anmeldere har udtrykt tvivl om, hvorvidt værelset er blevet ordentlig desinficeret. Jeg kan dog ikke sætte fingeren på noget. Hotellets hygiejneprocedurer og -standard er tilgængelige for gæsterne, så man kan studere og tjekke procedurerne. Jeg var tilfreds med alt, jeg så på værelset. Eksempelvis er fjernbetjeningen til tv’et pakket ind i plastik.

me and all lounge

Jeg er begejstret for “me and all lounge”, som ligger i stueetagen. Omkring loungen har hotellet samlet receptionen, hotellets bar og en pop-up-restaurant, der serverer mad fra mandag til lørdag. Det er planen, at hotellets gæster skal føle sig hjemme i den hyggelige lounge. Men også Hannovers indbyggere må gerne kikke forbi og få en kop kaffe eller en drink. I løbet af dagen kan man sidde og arbejde i “me and all loungen”. Ved etableringen af “me and all loungen” gjorde man meget ud af at få den flotte murstensvæg frem. Indretningen er præget af udsmykningen og vægmalerierne, der også bliver fremhævet af den målrettede belysning. Den udendørs rygeterrasse er bestemt den smukkeste af sin art i Hannover: En meterhøj graffiti kraftigt inspireret af motiver fra Hannover pynter væggen.

En pop-up restaurant er en midlertidige restaurant, som ofte ligger alle andre steder end i et restaurantlokale. Begrebet bruges dog også, når en gæstekok overtager køkkenet i en etableret restaurant for en dag.

Mad- og drikkevarer fra Hannover

“me and all hotels Hannover” arbejder sammen med en række lokale virksomheder for at bringe byens karakter ind på hotellet. Det starter allerede ved morgenmaden: De gode rundstykker og morgenbrød leveres af specialbageriet Borchers. Du smager kvaliteten i hver bid af bagermester Klaus Borchers produkter. Sammen med morgenmaden kan du få lidt til den søde tand: Marmelonig. Det er populært sagt en blanding af marmelade og honning (der på tysk hedder honig. Deraf navnet marmelonig). Marmelonig fremstilles i Hannover og består af 95% honning og 5% frugt. Den gode morgenkaffe er også vigtig. De gode bønner leveres af det lokale kafferisteri “Hannoverche Kaffeemanufaktur”, der har fået flere udmærkelser.

Under COVID-19 pandemien har gæsterne ikke adgang til buffeten. To af hotellets ansatte laver en tallerkenanretning efter gæsternes individuelle ønsker. Skulle du få lyst til lidt lækkert mellem morgenmad og frokost, kan du smage husets lebkuchen (en slags brunkage) med nødder og frugtstykker. Den er bagt efter en 130 år gammel opskrift, lavet af bedstemor Lene.

Fra mandag til lørdag har loungen besøg af kokke fra Hannovers kendte restaurant La Rocks. De serverer udsøgte snacks og småretter i loungens pop-up restauranter. Det kunne eksempelvis være tatar, pommes frites med timian salt og trøffelmayo eller små stykker oksekød med forskelligt tilbehør. Jeg prøvesmagte flere retter. La Rock skuffer ikke!

Også barens drikkevarer bliver leveret af lokale partnere. Niemand Gin fremstilles på et lille destilleri i Hannover. Den kan jeg bestemt anbefale til cocktails og longdrink. Destilleriet har allerede modtaget flere internationale priser for sine produkter: Gin, vodka og likør. Bryggeriet Herrenhäuser, der blev grundlagt i Hannover i 1868, leverer barens fyraftensøl. Baren på “me and all hotels Hannover” har også øl fra det lokale bryggeri Mashsee. Men naturligvis er udvalget meget større. Det er ikke muligt at præsentere alt i denne artikel.

Fitness

Mange by hotellers fitnessfaciliteter er ofte kedelige og bestemt hverken inspirerende eller motiverende. Det er anderledes med “me and all hotels Hannover”. Fitnessrummet, saunaen og afslapningsområdet, ligger i hotellets kælder. Det er udstyret med moderne sportsudstyr af høj kvalitet. Det kan da også være motiverende at læse skriften på væggen. Den står skrevet med neon: “Be a badass with a good ass”.

Dette indlæg er skrevet efter et pressemøde, hvor hotellet blev præsenteret for journalister.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig bragt på vores tyske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *