Officielt: Her er Lufthansas nye design og logo på deres fly

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det har været på rygtebasis længe og der har være lækket flere forskellige designs. Men nu er det sikkert og vi kan vise hvordan flyene fra Lufthansa vil se ud i fremtiden. InsideFlyer har fået den officielle information, som i dag blev lanceret til medarbejderne og udvalgte kunder, for derefter at blive lækket til udvalgte medier.

I næste uge vil der være en officiel afsløring af hvor flyene og især designet på haleroret vil ende med at se ud. InsideFlyer vil rapportere eventen, hvor det første fly vises frem for offentligheden.

I dag kunne Aeronews vises billeder, som skulle være det nye design. De har endda fået billeder fra en anonym kilde i Lufthansa, som sendte et billede taget af Lufthansas intranet.

Billeder fra Lufthansas intranet før billederne blev lækket til udvalgte medier og kunder.

Dette er det officielle design!

Vi har fået en kommentar fra presseafdelingen i Lufthansa, som siger til InsideFlyer:

Det er korrekt at dette er det endelige design. Vores presseafdeling har i dag lavet en soft launch for vores medarbejdere og udvalgte kunder. Dertil har også udvalgte medier fået adgang til det.

Det er normalt for disse ting at der sker en soft launch eller at nyheder og billeder lækkes op til den officielle afsløring.

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *