Lufthansa med mere og bedre underholdning i luften

Lufthansa

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Snart er det slut med at kede sig ombord fordi du ikke kan finde noget spændende at se. I hvert fald hvis du flyver med Lufthansa. Selskabet kommer med en stor udvidelse af udvalget af film og TV serier.

Lufthansa har den seneste tid introduceret adskillige forbedringer. Tidligere har vi for eksempel skrevet om et nyt logo, à la carte menu i economy og premium economy class, nye business class sæder og Economy Light billetter mellem Europa og USA. Nu tilføjer det tyske selskab noget nyt igen og forbedrer underholdningen ombord.

Hollywood

Tidligere havde man et valg af omkring 140 film i de forskellige rejseklasser i et Lufthansa-fly. Fra feedback fra de rejsende blev det bemærket, at udvalget var for lille. Især for lidt tilbud af Hollywood-film. Lufthansa har lyttet til sine rejsende og øget udvalget med omkring 30%. En af de kategorier, der er tilføjet til underholdningssystemet, er ‘Hollywood Recent Hits’. Her kan du finde de forskellige top Hollywood-film fra de seneste 12 til 24 måneder.

Selvfølgelig kan man stadig nyde klassikerne fra Hollywood og bliver der tilføjet flere film fra Europa, Indien, Korea, Japan og Europa.

Lufthansa

But wait… there’s more

Men ikke noget med det. Lufthansa har også øget antallet af tv-programmer, der kan ses. Der er en bred vifte af mere end 270 udsendelser, hvor du blandt andet kan vælge mellem dramaer, sitcoms og dokumentarfilm.

Der er også en bred vifte af tilbud til familier, der rejser med børn. Du kan vælge mellem 22 familiefilm og 31 tv-programmer.

Nu er det selvfølgelig godt med et bredere udvalg, men kan folk også følge med i filmene på deres eget sprog? Selvfølgelig har Lufthansa også tænkt på det. På ikke mindre end otte sprog er undertekster nu tilgængelige for den brede vifte af film og tv-programmer. Undertekster er blandt andet tilgængelige på arabisk og kinesisk.

Fra seks uger før dit fly tager afsted, kan du allerede se tilbudet i underholdningssystemet. Det kan du gøre via dette link sammen med dit flynummer eller destination og afrejsedato.

 

Billeder: Lufthansa

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Marco fra vores søsterside Insideflyer.nl.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *