Qatar Airways introducerer ny ‘Dining Experience’

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Fornyeligt præsenterede Qatar Airways deres nye on-board ‘dining experience’. I det nye koncept er der virkelig tænkt på alt.

Flyselskabet fra Golfen fokuserer primært på Premium-rejsende på deres europæiske ruter. Oplevelsen ombord skal derfor være i top. Med det nye ‘dining experience’ koncept, er der blandt andet tallerkener og bestik i nyt design. Naturligvis er selve menuen blevet fornyet. Qatar Airways ønsker at frembringe de regionale indflydelser endnu mere. For eksempel er måltiderne om bord bedre tilpasset den rute, som flyet flyver, og skaber en blanding af arabiske og lokale retter.

Glasuren på kagen

Nye varme desserter vil blive introduceret for rejsende i Business Class. Derudover kan du nu nyde en rigtig Afternoon Tea om bord. Det arabiske selskab har også været meget opmærksom på detaljerne i oplevelsen om bord. Det må virkelig føles, at du spiser i byen, mens du er om bord. Selvfølgelig med den bedste service.

Farm to table

Qatar Aiways har oprettet forskellige samarbejder med lokale producenter for at kunne bruge ægte autentiske ingredienser. Virksomheden ønsker at udstråle en såkaldt ‘farm to table’ tilgang. Måltiderne skal være af god kvalitet, så det ser ud til, at dit måltid kommer direkte fra landet. Det betyder, at retterne også vil være forskellige hver sæson.

Qatar Airways
En af den nye sunde retter

Sund kost

Den nationale carrier fra Qatar vil også følge den tendens, at rejsende vil spise sundere. Derfor er der nu også mulighed for at vælge et let måltid. Der vil også være et tilbud om sundere frugtsaft.

Pre-select meal

Sidste år introducerede Qatar deres ‘pre-select meal’ service. Passagerer i First og Business Class kunne allerede derhjemme vælge fra den omfattende a la carte-menu. Det kan gøres fra 14 dage til 24 timer i forvejen. Passagererne i disse kabiner kan også selv bestemme, hvornår de vil spise deres måltid. Rejsende kan også angive dette via Qatar Airways mobilapp.

Den nye menu er endnu en god tilføjelse til oplevelsen om bord. Især hvis du er så heldig til at rejse i den berømte Qsuite. Qsuite giver Premium-rejsende endnu mere privatliv og komfort.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Christian fra vores søsterside Insideflyer.nl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *