Officielt: Singapore Airlines starter med ny Airbus 350-900 til oktober

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi blev allerede præsenteret for skiftet til et Airbus A350-900 på et pressemøde i Københavns Lufthavn i november måned sidste år. I dag har Singapore Airlines så meldt den endelige dato ud.

Det bliver den 29. oktober 2019 at vi ser den første Singapore Airlines Airbus A350 i Københavns Lufthavn. Den erstatter den nuværende Boeing 777-300ER som er det nuværende fly på ruten. Vær opmærksom på at der i den første periode kan være dage, hvor det forsat er en Boeing 777-300ER som flyver ruten, men over tid vil det være alle dagene at det vil være et A350-900 som flyver. Fra Stockholm har det siden starten været et Airbus A350-900 som har været brugt.

Du kan herunder læse mere fra da Singapore Airlines oplyste at de ville begynde at flyve dagligt fra København og da de først oplyste at de ville indsætte et af deres nye Airbus A300-900 på ruten.

Rutenyhed: Singapore Airlines øger og flyver dagligt fra København samt indsætter en Airbus A350-900

Det nye Airbus A350-900 vil have følgende klasser ombord:

  • 42 sæder i Business Class
  • 24 sæder i Premium Economy
  • 187 sæder i Economy

Du kan se selve kabinelayoutet her:

Kabinelayoutet på det Singapore Airlines Airbus A350, som starter på ruten til København den 29. oktober 2019.

Et Airbus A350 er ultramoderne fly og derfor er der en lang række fordele ved dem som passager. Selve indeklimaet og designet er det som du bliver opmærksom på først. Flyets kabine føles meget større og med mere luft omkring. Dertil er der meget mindre støj i kabinen og det gør at du kan føre samtaler uden at skulle hæve stemmen. Der er brugt LED lys, som med forskellige temaer giver den helt rette lyssætning. På brændstofsiden, så bruger det op til 25% mindre brændstof end andre fly af samme størrelse.

Så for dig som passager vil du i alle klasser opleve at du får en mere komfortabel rejse.

Ingen First Class mere

En lille note er så at der så ikke længere vil være en First Class kabine ombord. Dermed er det også din sidste chance for at flyve i First Class ud af København slutningen af oktober måned. Derefter skal du for eksempel via Frankfurt eller London for at kunne dette.

Læs mere: Du kan læse meget mere om Singapore Airlines Airbus A350 i denne brochureHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *