Også Air France og British Airways indstiller ruten til Tehran

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Både Air France og British Airways vil ikke længere flyve til Tehran. Det blev offentliggjort af begge virksomheder i sidste uge.

Grunden til, at disse flyvninger annulleres, er simpelthen fordi de ikke er rentable. KLM annullerede allerede disse flyvninger i juli, fordi de finansielle resultater og outlook var negative.

Sidste flyvning til Tehran af Air France og British Airways

British Airways sender i øjeblikket en Boeing 777 mellem London Heatrow og Imam Khomeini International Airport. Den sidste flyvning finder sted den 22. september 2018. Den sidste flyvning fra Air France til Teheran afgår den 24. september 2018. Siden begyndelsen af dette år er denne rute allerede blevet udført af datterselskabet Joon. Joon fløj først til Teheran 3 gange om ugen, men det er allerede reduceret til en gang om ugen.

Efter KLM indstiller nu også Air France og British Airways flyvning til Tehran

Ikke første gang

For få år siden blev flyvninger til Tehran også stoppet, men det var af politiske grunde. For to år siden åbnede KLM igen en rute til byen, men nu flytter KLM, Air France og British Airways alle fly, fordi de ikke længere er rentable. Det er også en faktor, at USA trak sig fra Iran-aftalen i maj. Der er også sanktioner mod landet og de virksomheder der befinder sig der. Det er derfor vel muligt, at rutelukningerne har noget med det at gøre også.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Goffe de Boer fra vores søsterside Insideflyer.nl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *