Opnå hurtigere elitestatus: Optjen dobbelt nætter til Scandic Friends i februar

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Kalenderen siger 2017 og det betyder at mange bonusprogrammer er nulstillet og at det nu er tid til at (gen)optjene status mod det nye kalenderår. Hos Scandic Friends har de gjort det lidt lettere og tilbyder dobbelte nætter på overnatninger i februar mellem mandag og torsdag.

Tilbuddet gælder for alle pointkvalificerende ophold mellem mandag og torsdag i februar.

Kampagnen kræver at man aktivt tilmelder sig kampagnen som gøres via dette link

Opnå elitestatus efter 3 dages ophold i februar 

Scandic Friends er loyalitetsprogrammet hos Nordens største hotelkæde, Scandic Hotels, som råder over 221 hoteller i 112 destinationer.

Hotelprogrammet giver dig mulighed for at optjene gratis overnatninger hos hotelkæden. Derudover har hotelprogrammet 4 statusniveauer med følgende fordele:

screenshot-2017-01-11-17-25-00
Statusfordele som Scandic Friends hotel. (screenshot fra Scandichotels.dk)

Som nyt medlem i Scandic Friends starter man som Ground floor medlem, men allerede efter 5 årlige overnatninger overgår man til 2nd Floor medlem som giver flere bonuspoints samt restaurantvoucher på hotelovernatninger. Da nætter tæller dobbelt på hverdage i februar vil du efter 3 overnatninger derfor allerede kunne blive 2nd floor medlem! For at blive 3rd floor medlem eller Top Floor medlem kræves henholdsvis 25 og 45 overnatninger, men selv for faste kunder bliver det altså nemmere at opnå højere status her den kommende februar.

 

Kampagnen gælder for både nye og eksisterende medlemmer.

 

Mere information om fordelene som Scandic Friends fås via dette link.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *