Marriott Rewards: køb din elite status tilbage

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Marriott Rewards har (ligesom de sidste par år) lanceret en nem måde til at beholde sin elite status på. Ved at betale med point, kan du beholde din nuværende elite status endnu et år.

Det er især interessant hvis du kommer til at falde tilbage til Silver eftersom forskellen imellem Silver og Gold er temmelig stor.

Marriott Rewards Buy Back Elite status, hvordan virker det?

Hvis du var elite medlem sidste år og ikke har opnået kvalificeringskriterierne i år, kan du købe din status på et niveau højere, tilbage mod betaling med point. Hvis du for eksempel var Platinum medlem sidste år og Silver i år, kan du kun købe dig op til Gold status.

Marriott Rewards Buy Back Elite status
Marriott Rewards Buy Back Elite status

I mine øjne er priserne rimelige:

  • Silver status: 7.500 point
  • Gold status: 25.000 point
  • Platinum status: 40.000 point

Du kan deltage i kampagnen indtil den 31. marts. Desværre gælder tilbudet ikke for medlemmer der har opnået deres status gennem status match fra Starwood Prefered Guest. På grund af sammenlægning af Marriott og Starwood er det nemlig muligt at få en status match.

For at gøre brug af tilbudet skal du ringe til Marriott eller sende en besked gennem formularen på deres site. Du kan læse mere op kampagnen her.

Er det besværet værd at købe ens status tilbage?

Hvis du tidligere havde Gold status og nu står til at falde tilbage til Silver status, er det i mine øjne absolut de point værd til at købe den status tilbage. Når du bor omkring 10 nætter om året hos Marriott får du adgang til loungen (inklusiv morgenmad), hurtigere internetforbindelse og værelsesopgraderinger. Antallet af point (25.000) er det samme som en overnatning på et kategori 5 hotel, som maksimalt koster €150. Ved 10 overnatninger koster det altså €15 ekstra for at gøre brug af disse fordele og det er alle pengene værd! Hvis du ikke har de nødvendige point og skal tilkøbe dem, er det en hel anden historie. Det kommer til at koste omkring €312,50 at købe nok point, og afhængig af situationen kan det stadigvæk være det værd.

Står du til at falde tilbage fra Silver? Så ville jeg beholde mine point til en gratis overnatning. Som Silver medlem får du ikke ret mange fordele. Falder du tilbage fra Platinum til Gold? Så synes jeg 40.000 point er en hel del og forskel mellem Gold og Platinum er (på papir) ikke ret stor.

Konklusion

Kampagnen fra Marriott Rewards er efter min erfaring en fin måde at kunne beholde ens status på. Omkostningerne er begrænsede og du får i visse tilfælde rigeligt tilbage for det. Personligt vil jeg deltage i kampagnen for at være sikker på at have Gold status i 2017.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af Sander de Jonge fra vores søsterside Insideflyer.nl

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *