Optiontown-opgraderinger nu tilgængelige på indenrigsrejser

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Vi har tidligere skrevet om Optiontown opgraderinger med SAS (læs om hvad det er på dette link), der indtil for nylig var forbeholdt rejser på lange ruter. Det viser sig dog, at det er muligt at ansøge om opgraderinger på både indenlandske ruter, samt på ture inden for Europa. Nu kan du opgradere fra SAS GO til SAS Plus fra blot 30 EUR!

OPDATERING: Ifølge vores kilder ved SAS er dette en fejl i OptionTown systemet og dermed ikke noget som vil forsætte. Fejlen skulle være lukket allerede nu!

Dette er ikke noget SAS eller Optiontown reklamerer med, så vi håber, at det ikke bare er en midlertidig teknisk fejl.

Jeg opdagede først dette, da jeg tjekkede priserne på en opgradering fra København (CPH) til Chicago (ORD) og til min forbløffelse, så, at ruten Oslo (OSL) til København (CPH) også var mulig at opgradere med  Upgrade Travel Option (UTo.)

Skjermbilde-2014-10-30-kl.-20.49.51

Det er således muligt at opgradere fra GO til Plus for kun 43 EUR (+ 1 EUR i sign-up)

Jeg tjekkede også en booking, der udelukkende består af en indenrigs rejse (Bodo-Oslo-Bodo) – en ungdoms billet reserveret med Widerøe.

Skjermbilde-2014-10-30-kl.-20.55.32

UTo er således også tilgængelig på indenrigs ruter.

Og så tjekkede jeg også på en billet fra København til Amsterdam, der også var billig.

Skærmbillede 2014-10-31 kl. 16.02.51

UTo er således tilgængelig på rene indenlandske ruter også.

Mad, Fasttack, Lounge, og et sæde foran i flyet, og tilmed 200% point. Med det taget i betragtning, er 30 euro relativt billigt, og bestemt attraktivt!

Har du selv erfaringer med Optiontown? Del dem gerne med os i vores forum, hvor der er en tråd der omhandler dette emne!Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *