British Airways Concorde Room i London Heathrow

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hvis du har et British Airways First Class boardingkort i London Heathrow lufthavnen, får du adgang til det allerhelligste, nemlig The Concorde Room. dette er British Airways´ First Class Lounge.

I The Concorde Room kan du mæske sig i luksus mad og drikke, mens du venter på boarding. Hvis der er lang tid at flyet skal af sted, kan du bestille et “day room”, hvor du kan slappe af, tage et brusebad, sove eller se tv. Det betaler sig at bestille sådan et værelse tidligt, da der er ventetid på visse tidspunkter af dagen. Du kan også bestille en halv times massage i spa området, som er placeret ved siden af. Det er gratis, men du skal have reserveret et par timer i forvejen.

Loungen har sin egen bar, skriveborde, sofaer og lænestole, samt en separat restaurant, hvor du kan bestille mad fra en menu.

Menuen
Menuen

Jeg plejer at bestille British Airways Burger, som er en klassiker

British Airways Burger
British Airways Burger
Brownie med vaniljeis
Brownie med vaniljeis

I baren står flasker Laurent-Perrier Grand Siècle og Johnny Walker Blue Label i rå mængder.

Eksklusiv drikke i baren
Eksklusiv drikke i baren

Jeg havde et par timer, indtil det næste fly, så jeg reserverede et day room, så jeg kunne sove lidt og tage et bad. Der var ingen seng der, kun en sovesofa med tæpper. Jeg faldt dog i søvn alligevel.

 

Skrivebordet
Skrivebordet
Sovesofaen
Sovesofaen
Sovesofa og TV´et
Sovesofa og TV´et
Badeværelset
Badeværelset
Brusekabinen
Brusekabinen

I loungen sidder der også en repræsentant fra Tjenesten Quintessentially. Her får du gratis prøvemedlemskab i 14 dage efter at du har fløjet med BA First Class. Dette kan være meget nyttigt til at reservere et bord på populære restauranter.

Prøvemedlemskabet
Prøvemedlemskabet

Concorde Room har et fremragende udvalg af mad og drikke. Men det kan til tider være mange mange mennesker der, hvilket fjerner noget af den eksklusive følelse. Dette er ikke desto mindre et godt sted at bo, mens du venter på den næste flyvning, selv om den ikke når op på højde med Lufthansa First Class Terminal i Frankfurt, Thai First Class Lounge i Bangkok eller Singapore Airlines ‘The Private Room “i Singapore.

Kilde: Bonusfeber.no @ HenningHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *