Optjen tre gange så mange Avios med Hilton Hhonors

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Du kan tjene tre gange så mange Avios med Hilton Hhonors, når du bor på et hotel eller Resort, som er en del af  Hilton Worldwide kæden. Tilbudet gælder indtil lørdag den 31. december 2016. Du optjener både Avios og Hilton Hhonors på samme tid, ved at følge disse tre simple trin:

  1. Bliv medlem af British Airways Executive Club. Hvis du ikke allerede er medlem, så skal du blive det for at optjene point igennem denne kampagne.
  2. Vælg British Airways som dit foretrukne flyselskab.
  3. Tilføj dit British Airways Executive Club medlemsnummer i din Hilton HHonors profil.
  4. Vælg Points & Miles som din dobbelt indtjenings princip, inden på din Hilton HHonors profil.
  5. Register for dette tilbud her.

Du skal være medlem af Hilton HHonors loyalitets programmet, samt være over 18 år for at kunne deltage i denne kampagne.

 

Betingelser og vilkår:

Trible Avios er kun gældende for nye bookinger af værelses reservationer på hotellerne, samt afsluttet ophold på de tilgængelige Hilton hotel/Resorts som er med i denne kampagne. Det er ligegyldigt hvilken værelsestype der er tale om.

Et ophold er defineret som sammenhængende overnatninger på samme hotel eller Resort – fra du tjekker ind til du tjekker ud, uanset længden af dit ophold.

Dette tilbud:

  • Kan anvendes per ophold, per standard værelse i løbet af kampagneperioden. Der er ikke nogen maksimum grænse for antallet af gange kampagnen bruges per gæst.
  • Kampagnen afhænger af ledige værelser og ingen reservation er nødvendig.

Hvis der laves en reservation alligevel, så skal det fulde beløb på forhånd kunne reserveres på et kredit- eller debetkort.

 

Bonus Avios:

 

Basis Avios vil blive optjent for hvert betalt ophold i kampagneperioden, samt Avios vil blive optjent gennem dette tilbud.

Ved at deltage i denne kampagne, accepterer du de personlige data vilkår, som du giver tilladelse til bliver brugt af Hilton Worldwide eller deres partnere. Disse data vil kun bruges til at administrere denne kampagne.

Andre vilkår og betingelser er også gældende.

 

Opsummering:

Det mærkelige omkring dette tilbud er, at selvom betingelser og vilkår specificerer, at tilbudet ikke kan overføres eller bruges sammen med nogen anden British Airways eller Hilton Hotel tilbud, er der angivet andre tilbud, som fx. “Vidste du, at hvis du tilmelder dig, booker og rejser med British Airways inden den 11. december 2016 vil du også tjene tre gange så mange Avios på din flyvetur!”

Indtil søndag den 11 december, 2016, kan du tjene tre gange så mange Avios point på alle British Airways flyninger – herunder OpenSkies mellem Paris Orly International Lufthavn og enten New York eller Newark – samt kvalificerende flyvninger med American Airlines, Finnair og Iberia mellem Europa og Nordamerika

… Så når du kombinerer de foreskellige kampagner, har du en super mulighed for at optjene en betydelig mængde af Avios i løbet af de næste par måneder.

Kilde: British Airways

Denne artikel er oprindeligt fra insideflyer.com af Brain Cohen.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Must-have sommergadgets - op til 50% rabat.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *