Overnat i Schweiz med udsigt til stjernerne.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Schweiz tilbyder nu det, som du ellers kun kender fra safarihytter i det sydlige Afrika eller de igloer, hvorfra du kan observere nordlyset i Skandinavien: Overnat med udsigt til stjernerne.

Der er sjældent, du kan se stjernehimlen over dig fra sengen på hotellet. Denne værelsestype findes ikke på de internationale hotelkæder, hvor vi ofte overnatter. I Europa har vi indtil nu kun haft få mulighederne for at se den glitrende stjernehimmel fra sengen. Men det er fortid – for Schweiz har åbnet op for et nyt koncept med projektet “Million Stars Hotel”.

© Nico Scherer Photography

Enestående overnatning med udsigt til stjernene

Schweiz Tourism (det schweiziske turistbureau), lancerede 2. juli projektet “Million Stars Hotel“. Her vil omkring 50 unikke overnatningssteder (hoteller, B&B, landmænd, hytteoperatører osv.) give mulighed for at nyde stjernehimlen. De 50 overnatningssteder er fordelt over hele Schweiz, og du kan vælge om du vil bo i den autentiske natur eller de mere livlige byer.

Det er fælles for alle boliger, at der er uhindret udsigt til stjernehimmelen fra sengen. Det er projektets fortjeneste, at størstedelen af ​​overnatningsstederne blev oprettet. De forskellige indkvarteringssteder er lige så forskellige som deres beliggenhed – og du kan få den fulde oversigt over alle mulighederne her.

© Nico Schärer Photography

Gondol, observatorium, campingbåd og meget mere

De 50 overnatningssteder er meget forskellige. Dels er der mange forskellige typer af overnatningssteder – og dels er deres placering ofte unik. I Piz Nair ved St. Moritz kan du overnatte i 3.000 meters højde, for en af svævebanens gondoler er omdannet til at huse sovende gæster. Ved Aletsch-gletscheren på Eggishorn kan du overnatte i 2.800 meters højde med udsigt til bl.a. Matterhorn. I St. Moritz kan du sove i et observatorium fra 1924, der er omdannet til et hotelværelse. Ved Maggiore-søen har du mulighed for at bo i en hytte, der er specielt designet til at nyde stjernenatten, denne type overnatning sælges under navnet Tamaro Night Sky. På en mole ved Lake Thun kan man overnatte i en Tubbo (det kan nærmest beskrives som et meget stort rør af plexiglas). Men du kan også overnatte i en båd på søen, dette ophold markedsføres under navnet Sealander.

Der er naturligvis mange andre muligheder. Du kan sove i en seng i det fri, på hotel Widders tagterrassen i Zürich (hvor hotellet har indrettet en Rooftop Bubble Suite) eller et telt, der er spændt ud mellem træstammerne, så du svæver over jorden (eksempelvis i Fräkmüntegg ved foden af Pilatus-bjerget, tæt ved Luzern).

De få eksempler, der er nævnt i denne artikel, giver et indtryk af variationen i overnatningsmulighederne. Priserne for en overnatning for 2 personer ligger mellem 80 og 800 schweiziske franc (550 – 5.500 kroner). Men det er også med morgenmad.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig bragt på vores tyske søsterside.

Forsidefoto: © Bubble Hotel Feierlenhof.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *