På besøg hos FLYNOW – den nemmeste vej på første klasse.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

FLYNOW er den nemmeste vej på første klasse, for her har man nemlig mulighed for, at leje sit helt eget privatfly.

Insideflyer.dk har været på besøg hos FLYNOW i Roskilde Lufthavn, hvor vi mødtes med Rasmus som både er medejer og pilot hos FLYNOW. Her fik vi talt om alt fra konceptet, Covid-19 og de mange spændende muligheder der er ved, at leje et privatfly.

FLYNOW er et helt nyt privatflyskoncept i Danmark. Her har du mulighed for at leje et privatfly, have op til 8 passagerer med ombord og det bedste af det hele – i har flyet helt for jer selv.

Konceptet

Konceptet er super smart og meget lige til. Hos FLYNOW har de inddelt Europa i 8 zoner + en zone med navnet “Zone DK”. Det betyder f.eks. at prisen er helt fast og uden de store overraskelser.

Prisen er derfor den samme, ligemeget om du vælger at flyve til London eller Wien, for begge byer ligger i samme zone. Og prisen er også den samme, om i er 2 eller 8 personer eller om i har 2 golfbags og 1 cykel med.

Priserne er, som forklaret før, også delt op i zoner. Det betyder altså, at vil man fra Roskilde til Bornholm, kan det klares for 25995 DKK for en tur/retur for op til 8 personer. Dvs. 3249 pr. person, hvis man altså er 8 personer der skal afsted. Man bestemmer selv hvad tid man vil flyve fra Roskilde og det samme, når man skal hjem igen.

Med i prisen er selvfølgelig også en cateringpakke.

Prismæssigt synes jeg, at FLYNOW er rigtig fint med. Man får både luksus i luften, privatterminal og mulighed for selv, at være med til at tilrettelægge hvornår man vil afsted.

Lækre og stilede fly

FLYNOW råder over to fly, begge af mærket Pilatus PC-12. Disse kan benyttes til både til privatflyvning eller forretningsflyvning.

Ombord på flyet er der plads til 8 passagerer + op til 160 kg bagage og på flyene finder man også både toilet og minibar.

Flyene er meget fleksible og det er næsten kun fantasien der sætter grænser. F.eks. kan sæderne rykkes, så hvis nu der er en person med meget lange ben, kan sæderne rykkes rundt, så der kommer mere benplads. Det er altså smart!

Hvorfor privatfly? Hvad er fordelene?

Et af mine mange spørgsmål var, hvad fordelene er ved, at leje et privatfly fremfor at tage almindeligt rutefly. Her kom Rasmus med en masse gode punkter, som jeg egentlig aldrig selv havde skænket en tanke.

Udover at man selvfølgelig springer køen over i lufthavnen, fordi FLYNOW benytter sig af privatterminaler, så er det også kun folk om bord på flyet, som du kender.

Da flyet ikke er ligeså stort som et almindeligt rutefly hos f.eks. SAS, er der også langt flere muligheder for at tilpasse rejsen til ens behov. Måske er der et firma som skal til møde i Nürnberg, men den tætteste lufthavn, hvor der er direkte forbindelser fra København, er til Frankfurt eller München. Herfra ville man så skulle med bil, bus eller tog, for at nå mødet.

Måske passer flytiderne så ikke sammen med mødetidspunktet og derfor kan man være nødsaget til, at tage afsted dagen før, men så kræver det også en hotelovernatning.

Fordelene ved at benytte FLYNOW i dette sammenhænge er, at man enten kan flyve direkte til Nürnberg eller FLYNOW vil kunne finde en mindre lufthavn, hvor flyet også kan lande. Dermed sparer man altså enten en hotelovernatning, skift af fly eller flere timers transport i bil, bus eller tog.

Hvem benytter sig af privatfly? Er det ikke kun de store stjerner?

Jeg har altid troet, at privatfly kun var store stjerner og folk med mange penge, men her tog jeg fejl. Rasmus fortalte nemlig, at man hos FLYNOW har alle typer af passagerer. De har både firmaer der skal til møde i udlandet og familier der skal på skitur i Østrig. Det er næsten kun fantasien, der sætter grænser.

Det smarte ved flyene hos FLYNOW er, at det er super let med bagage. Flyet har ofte plads til både ski, golftasker og endda cykler, hvis man skal på en aktiv ferie og gerne vil have sit eget udstyr med – og man betaler heller ikke ekstra, for at have det med. Man er også sikker på ikke at miste bagagen undervejs, da bagagen lastes bagerst i kabinen.

Sæderne kan rykkes rundt eller fjernes helt, så der er plads til mere bagage.

Hvad med Covid-19?

I disse tider, taler vi alle meget om Covid-19 og det var selvfølgelig også et af emnerne, da jeg talte med Rasmus.

Det Europæiske Luftfartssikkerhedsagentur (EASA) anbefaler, at bære ansigtmaske ved rejser. Dette støtter vi op om og uddeler masker til alle passagerer. Da flyet er jeres og det udelukkende er jeres gruppe, der er i flyet, bestemmer I selv, om I ønsker at bære masker inde i kabinen. Bemærk dog, at det er et krav i de fleste europæiske lufthavne at alle passagerer over 6 år skal bære masker igennem lufthavnen.
I vil opleve at vores besætning bærer masker.

Mellem flyvningerne bliver flyet selvfølgelig også sprittet af . Når man flyver med FLYNOW er det kun dig og din gruppe der er afsted med flyet. Da FLYNOW benytter privatterminaler er der også langt færre mennesker og det betyder, at det er meget mindre kontakt til andre mennesker, så risikoen for smitte minimeres.

Til sidst….

Jeg var meget positiv overrasket over FLYNOW og jeg synes, at konceptet er super smart. Det hele er lavet så det er nemt for kunderne, at forstå og man er ikke i tvivl om, at man er i gode hænder hos FLYNOW under hele turen.

Jeg har længe haft en drøm om at flyve i et privatfly, for der er bare noget lækkert og luksuriøst over det – og jeg er helt sikker på, at næste gang jeg besøger FLYNOW, så er det for at flyve en tur og ikke kun for at se på flyet.

Privatfly er meget tidsbesparende og oplevelsen er helt unik – og prismæssigt synes jeg faktisk også, at det er til at have med at gøre.

Kunne du tænke dig at læse mere om FLYNOW, kan det gøres ved at trykke her.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *