Rejsemål fra Billund Lufthavn og forholdsregler på sommerferien

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Mange fly letter fra Billund Lufthavn. Så det er let at finde en flyrejse til udlandet, nu hvor det danske sommervejr viser sig fra sin lunefulde side. Der er et stort udbud af pakkerejser, men du kan naturligvis også selv bestille fly og hotel – og dermed skræddersy din rejse.

Der er allerede mange danskere, der har fundet ud af, at COVID-19 forholdsreglerne i resten af Europa med få variationer minder om forholdsreglerne i Danmark. Derfor kan man sagtens tage en spontan flyrejse sydpå. Men hvor kan man komme hen? Og hvordan skal man forberede sig?

På trods af at alle charterbureauerne måtte aflyse deres rejser og betale millioner af kroner tilbage, formår de alligevel at reagere hurtigt, oprette nye pakkerejser og sælge charterrejser. Efter, at det første charterfly fløj rejseglade danskere til Chania på Kreta fredag 3. juli, har der været flere charterflyvninger end forventet, og der har endda været ventelister til flere af rejserne.

Bravo Tours, Apollo, Primo Tours, Balkan Holiday, TUI, Spies og SunWeb er blandt dem, som allerede har flere charterrejser til salg fra Billund Lufthavn – alt fra Færøerne til Zakynthos i Grækenland.

Skræddersy din egen rejse

Pakkerejser er ikke den eneste mulighed, der er for at flyve på ferie fra Billund Lufthavn. Der er direkte ruter til destinationer til alt fra naturskønne Island med Icelandair til storbyferier i Østeuropa og til selvplanlagte charterferier i sydens sol.

Nu hvor Udenrigsministeriet har ændret rejsevejledningen for Storbritannien til ’gul’, er det eksempelvis oplagt at flyve med Ryanair til den charmerende, skotske hovedstad Edinburgh. Og det er igen populært at besøge én af verdens mest besøgte turistdestinationer – nemlig London, som både British Airways og Ryanair forbinder Billund Lufthavn med.

Hvis soldestinationen alligevel er dét, der trækker mest, er det også muligt at planlægge sin egen sol- og strandferie til bl.a. Cypern med Wizz Air eller Malaga med Ryanair.

Forholdsregler i Billund Lufthavnen

Danskerne er klar til ferie og har fundet ud af, at forholdsreglerne i udlandet ofte ikke adskiller sig meget fra forholdsreglerne i Danmark. Alligevel er det vigtigt at holde sig opdateret på restriktioner og forholdsregler på dét flyselskab, man flyver med, og dén destination, man lander i.

Det er op til den rejsende at holde sig orienteret om, hvilke retningslinjer og indrejseregler der er ved flyselskabet og på destinationen. Selvom det ofte minder om de danske retningsregler, er det vigtigt at bruge lidt tid på Udenrigsministeriets rejsevejledninger, da der kan være afgørende afvigelser.

Ditte Bank Thorsager, Head of Passenger Experience i Billund Lufthavn.

I Billund Lufthavn og de fleste andre flyselskaber og lufthavnsdestinationer er det et krav at bære mundbind, da det er internationale retningslinjer for luftfartsbranchen.

Du vil møde afstandsmarkører, spritdispensere og en masse andre forholdsregler i Billund Lufthavn

Derudover er Billund Lufthavn på pletten, når det kommer til at holde hygiejnen og rengøringen oppe. Det er muligt at spritte hænder alle steder i lufthavnen, rengøringsniveauet af alle kontaktflader er blevet øget, og så er informationsniveauet til alle passagerer hævet.

Vi har simpelthen malet lufthavnen coronablå med informationsskilte, afstandsmarkører og meget andet om, hvordan man skal forholde sig i lufthavnen, så vi sikre trygge rammer for alle passagerer.

Ditte Bank ThorsagerHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *