På Business Class fra Miami til Paris med Air France

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Morten Henriksen fra insideflyer.no var for nyligt en tur i USA. På sin hjemtur, havde han valgt at opgradere sin billet fra economy til business class og turen gik derfor fra Miami til Paris på business class med Air France AF99 i en A380.

Lufthavnen i Miami er en smule rodet. Delta’s lounge ligger mellem terminal H og J og min flyvning afgik fra terminal E. Det betød, at jeg var nødt til at passere security for at komme i loungen og derefter igennem en ny security for at komme ind i terminal E.

Loungen i Miami

Loungen var fin. Ikke det samme udvalg som man er vant til i flere europæiske lufthavne, men fin nok. Øl og vand var gratis hvorimod at man for drinks skulle betale ekstra.

Om bord

Halvdelen af anden salen ombord på Air France A380 er business class. I alt 14 rækker fra række 60-73. De fleste af rækkerne er med en 2-2-2 konfiguration. Jeg havde fået sæde 67F – et helt ok sæde med massere af plads, dog var der ikke lie-flat. Efter at have rejst flere gange på 1-2-1 konfigurationen med andre selskaber, var det dog ikke den bedste oplevelse med 2-2-2.

Før afgang blev der uddelt et amenity kit med de nødvendige ting til turen samt tøfler, sokker og tæppe. Alt sammen i matchende blå Air France farve.
Derudover fik vi også serveret champagne fra Joseph Perrier og nødder.

 

Mad og drikke

Menuen bestod af både forret, hovedret, ost og dessert. Man kunne frit vælge imellem fire hovedretter og to desserter, mens at forret og ost var fast.
Forretten bestod af en god blanding af hummer salat, røget svinekødsfilet, fennikel, marineret pære – det hele i en kombination med sæsonbetonet salat. Til forretten blev osten også serveret.

Til hovedret valgte jeg kyllinge medaljon i sherry sauce serveret med en artiskok gryderet samt kartoffelbåde.

Til dessert faldt valget på både cookies og hindbær sorbet.

Maden blev ledsaget af både rødvin og hvidvin fra vinkortet. Der blev serveret en Chateauneuf-du-Pape Reine Jeanne 2015 og en Chateau Haut Condissas 2014 (rødvin) samt Pouilly Fuisse 2014 og en L’indomdoptable de Cigalus 2016 (hvidvin)

Maden var virkelig god, især forret og dessert. Vinen var også virkelig god.

Før ankomst i Paris blev der serveret morgenmad bestående af juice, kaffe, frugtsalat, brød, croissant og syltetøj – typisk fransk.

 



Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Komfort

Mad og drikke

Service

Value

Generel Vurdering

Konklusion

Servicen var fin. Alt i alt en god og behagelig tur. Maden og vinen giver plus mens der var et lidt dårligt udvalg af film og serier på engelsk, hvilket giver minus. Hovedretten manglede en smule smag og derudover var pladsen/komforten ikke særlig god.

4

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *